2777
2789

پا شد حمله کرد چند تا مشت بهم زد

باردارم ی دخترم دارم کلا زندگیم زیر فحش و توهینه چون درخو است میکنم ازش گاهی بریم سفر پتو رو کمک کن بشور و خلاصه تو ذهنش سلیطه هر چی میگم سرم داد میزنه فحشم میده شاغلم خیلی دوس دارم جدا شم ولی بچه هام چی میشن

طلاها رو فروخته خونه خریده حالا من گفتم برام بگیرر چون پولشو داره گفتم ی تیکه بگیر کتک خوردن

وقتی انقد وحشیه هیچی نگو بهش مرتیکه....

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی چرا بارداری؟برای تکمیل خوشبختیت؟

عنوان تاپیکش این نبود 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خونه به نام خودشه؟

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خونه رو به نام خودش خریده؟ 

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

واقعا دعا میکنم قدرتش رو پیدا کنی که به هر نحوی غلبه کنی به رنجی که بهت میده.

ولی بدون این مرد دیگه درست نمیشه و جوونیت پاش میره. خیلی ناراحت شدم. میدونم هم طلاق به این راحتیا نیست که نسخه بپیچم.

دومی چرا بارداری؟برای تکمیل خوشبختیت؟

درک‌نمیکنم چرا وقتی با یه نفر زندگی میکنن و میدونن چطور آدمیه چرا یکی دیگه رم بدبخت میکنن، طرف خودش نمیتونه بسازه و اذیت میشه، یکی دیگه هم اضافه میکنه 

🩵💙💙🩵
به عنوان تاپیکش اتفاقا خیلیییی ربط داره....

چون شما گفتی الان میره سقط کنه...

یا همدردش باش

یا دردش نباش🤫