2777
2789
عنوان

کسایی که با خانواده شوهرن قهر بودین چطور مجبور به اشتی شدین دوباره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 39 پست
چجوری خانوادش و شناخت ؟

به لطف خواهر کوچیکش. اولاش هی پول می‌گرفت از شوهرم چندماه چندماه به روی خودش نمی‌آورد بعد خودش یه هزاری میداد بهمون ثانیه به ثانیه یا به من یا به شوهرم زنگ میزد .بعد مراسم عروسی خواهرزادش بود شوهرم گفت سکه برات زیاده نزار گفت آبجی همیشه به من رسیده برای من خیلی خرج کرده .توهم یه سکه بخر شوهرم فهمید که فرق داره با بقیه .بعد آبجیش یه لباس برای دختر خواهرشوهرم دوخت شوهرم فک میکرد آبجیش پارچه خریده داده به اون دوخته بعد میخواست پارچه بخره بده که برا دخترم بدوزه گفت پشتم درد میکنه.بعدم گفتم اون آبجیت خیلی به بچه آبجیت بها میده مگه دخترمو انقد دوست داره که از جلو خودش کاری کنه خلاصه کاراشونو کنار هم گذاشت فهمید تا این چندسال فقط جور زندگی اونام این می‌کشیده دیگه قطع رابطه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد صمیمی نشو باهاشون بزار فک کنن خودتو میگیری ولی خودت میدونی چه کار خوبی میکنی .من انقد صمیمی بود ...

نه اصلا صمیمی نبودم مسائلمم نمیگفتم بهشون کلا قضیه دعوامون مفصله حوصله توضیحش نیس وگرنه تعریف میکردم منو همسر با کل خانوادشون قهریم با هیچکس صحبت نمیکنیم دوساله 

البته با پدرومادرش بیشتر از دوساله کاتیم  الانم همسرم فقط با پدرومادرش صحبت میکنه اونم نه اینکه هرروز بره به منم نمیگه بیا گذاشته به عهده خودم ولی من نمیرم میگم حالا شاید عمری بود عید برم اونم به اصرار مامانو بابام

میدونی من همیشه دعا مبکردم یه روزی اینا همشون دور هم باشن جمع شن حتی همسرمم بینشون باشه اما من نرم الان دقیقا همون روزه که منتطرش بودم میخواستم بدونن من اونارو حذف کردم نه اونا منو که بهش رسیدم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
شوهرت چطوریه ؟تحت تاثیر حرفاشون قرار میگیره؟

تحت تاثیر قرار میگرفت که خوبی های منو نمیدید و میگفت خانواده من خوبن و تو فلانی ....

تحت تاثیر قرار میگرفت که تا طلاق پیش رفتیم 

بعد یه روز براش تعریف کردم که من اینجوری و اونجوری بودم بهم گفت تو سنگ تموم گذاشتی پشت سر ! 

حالا الان فعلا داریم حرف میزنیم 

اگه مثل قبل باشه طلاقمو میگیرم عصابن صعیف شده

نه اصلا صمیمی نبودم مسائلمم نمیگفتم بهشون کلا قضیه دعوامون مفصله حوصله توضیحش نیس وگرنه تعریف میکردم ...

خوبه شوهرت پشتته من یبار نرفتم‌خونه باباش با من قهر کرد منم رفتم خونم عید بود هرکی در زد درو باز نکردم گفتم خواب بودم بعدش فهمیدن بحث کردیم حالم بده

خوبه شوهرت پشتته من یبار نرفتم‌خونه باباش با من قهر کرد منم رفتم خونم عید بود هرکی در زد درو باز نکر ...

نه بابا این از اولم پشت من بود نه فقط این برادرشوهرامم شیش دنگ پشت زناشونن

از پدرشوهرم یاد گرفتن که شیش دنگ پشت مادرشوهرمه

از بس یخن اصلا با پسراشون خونگرم نیستن که اینام برن سمتشون اونا فقط دامادو دختراشونو دوست دارنو احترام میزارن پسرو عروس کیلو چنده

من تو ساختمونشونم که بودم قهر بودم باهاشون قهرم نبودم ماهی یبار میرفتم بالا

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
تحت تاثیر قرار میگرفت که خوبی های منو نمیدید و میگفت خانواده من خوبن و تو فلانی .... تحت تاثیر قرار ...

من قبل ازدواج هیچوقت فکر نمی‌کردم خانواده پسر آنقدر مهم باشه وقتی عقد کردم فهمیدم واااای خدایا بیچاره شدم اینا چرا اینطورین چرا من فکر خانواده پسر نبودم مکه من چقدر اعصاب دارم از دختری خنده رو تبدیل شدم به یه آدم افسرده ......مخصوصا دخترت رو بدی خانواده شلوغ پر جمعیت

نه بابا این از اولم پشت من بود نه فقط این برادرشوهرامم شیش دنگ پشت زناشونن از پدرشوهرم یاد گرفتن که ...

خوبه دیگه ..برای من تو خانواده خودم پشت پسراشونن تو خونواده شوهرمم از من متنفرن 😊 نه اینوری شانس دارم نه اونوری .شوهرمم که پشت خانوادش

من قبل ازدواج هیچوقت فکر نمی‌کردم خانواده پسر آنقدر مهم باشه وقتی عقد کردم فهمیدم واااای خدایا بیچار ...

اگه شوهر عقل داشته باشه خانوادش هرچی بگن مهم نیست 

واقعا به این فکر نمیکنن با حرفای مزخرفشون اگه این زندگی از هم بپاشه تا پسرشون دوباره بخواد سر و سامون بگیره نزدیک ۴۰ سالش میشه ؟ 

وقتی زن و شوهر باهم خوبن چیکار دارن به باقی مسایل اخه ؟؟؟

هی بدگویی پشت عروس 

همون عروس اگه دلسرد بشه و رابطه ش و کم یا قطع کنه ۲ روز دیگه خودشون تنها میشن 

نه نوه ای میاد سمتشون نه عروس و پسرشونم بچه هاش بزرگ بشن درگیر اونا میشه 

اگه شوهر عقل داشته باشه خانوادش هرچی بگن مهم نیست  واقعا به این فکر نمیکنن با حرفای مزخرفشو ...

اصلا براشون مهم نیست پسر و عروس نره فقط کرم خودشون رو بریزن راحت میشن ما یکسال قهر مطلق بودیم انکار نه انگار این بچه اوناست