الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدرشوهرمنم مریضه ولی شوهرم نرفت پیشش اولاش خیلی پشت خانوادش بود اما الان به هیچکدومشون روی خوش نشون ...
خب این پدرش از نردبوم افتاد دستوپاهاش شکست عملش کردن پلاتین گذاشتن خودشون بهش زنگ زدن اینم رفت اشتی کردن قبلش نمیرفت من خیلی اصرار کردم برو اشتی کن تو قضیت با من فرق داره تو پسرشونی نمیرفت اما اینجوری شد رفت تند تند میگم برو سر بزن اخه میدونی اونا خیلی اهل نفرینن از وقتی رفت اشتی کرد یه سری گره تو کارمون بود باز شد😅
منم به هیج وقت نمیخواستم برم اما اونروز مامانش حالمو پرسیده یکم دلم نرم شد شاید برم عید
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
تو یه ساختمونیم میبینم هیچی نمیگم جلو فامیلم باهاش حرف نمیزنم تقریبا یه جوری رفتار میکنم ک فرصتش نشه باهم حرف بزنیم
البته من خودم قهر کردم چون مادرشوهرم صبح تا شب میومد خونمون هرروز خونمون بود جلوش باید چادرسر میکردم و یه گوشه مینشستم و نباید باشوهرمم حتی یه کلمه حرف بزنم منم بخاطر ازادیم حرف نمیزنم اینجوری اونم نمیاد 😁😁😁😁
شما هم الان قطع رابطه هستی ؟ چرا خانواده پسرها انقدر بی فکرن و انقدر عروس و دشمن میدونن و اخت ...
نه بالاتر هم بهت گفتم من این تجربه رو دارم از عقد شروع به جنگیدن نکن چون به اونا هیچی نمیشه اونا یه جمعیتن و تو یه نفر همه ازارت میدن ...به مرور زمان خیلی روی اعصابت تاثیر میزاره من تجربه این رو دارم باهاشون قهر نباش آشتی ولی فاصله رو همیشه رعایت کن ......
اگه مادر شوهرا عاقل باشن به راحتی میتونن همه بچه هارو خوب و خوش دور هم جمع کنن فقط کافیه بدگو ...
دقیقا همه چی زیر سر همین مادر شوهراس
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی