2777
2789
عنوان

کسایی که با خانواده شوهرن قهر بودین چطور مجبور به اشتی شدین دوباره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 39 پست
من دوساله قهرم هنوز اشتی نکردم پدرشوهرم ماه پیش مریض شد  بستریش کردن عملم کرد همسرم اونجوری اشت ...

پدرشوهرمنم مریضه ولی شوهرم نرفت پیشش اولاش خیلی پشت خانوادش بود اما الان به هیچکدومشون روی خوش نشون نمیده 

جایی اتفاقی ببینم احوال پرسی سرد میکنم حتما  البته که پیش نیومده هنوز  ولی وجودم استرس م ...

من این حس شما رو بعد ده سال دارم ماشین تو کوچه پدر شوهرم می‌ره استرس میگیرم .....شوهرم رو خیلی دوست دارم ولی خاطرم ازش طلاق بگیرم فقط اونا رو نبینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه در حد یه سلام و علیک رابطه بزار نمیشه کامل جدا بشی ازشون که ..بدیایی که به من کردن به جریان دی ...

خب منم اگه جایی ببینم حتما یه احوال پرسی سرد میکنم 

تاحالا که پیش نیومده 

ولی خونشون اصلا دلم نمیخواد برم 

چون واقعا خوب رفتار کردم و پشت سر هی زر زدن و دعوا انداختن

من این حس شما رو بعد ده سال دارم ماشین تو کوچه پدر شوهرم می‌ره استرس میگیرم .....شوهرم رو خیلی دوست ...

شما هم الان قطع رابطه هستی ؟ 

چرا خانواده پسرها انقدر بی فکرن و انقدر عروس و دشمن میدونن و اختلاف میندازن ؟

پدرشوهرمنم مریضه ولی شوهرم نرفت پیشش اولاش خیلی پشت خانوادش بود اما الان به هیچکدومشون روی خوش نشون ...

خب این پدرش از نردبوم افتاد دستوپاهاش شکست عملش کردن پلاتین گذاشتن خودشون بهش زنگ زدن اینم رفت اشتی کردن قبلش نمیرفت من خیلی اصرار کردم برو اشتی کن تو قضیت با من فرق داره تو پسرشونی نمیرفت اما اینجوری شد رفت تند تند میگم برو سر بزن اخه میدونی اونا خیلی اهل نفرینن از وقتی رفت اشتی کرد یه سری گره تو کارمون بود باز شد😅

منم به هیج وقت نمیخواستم برم اما اونروز مامانش حالمو پرسیده یکم دلم نرم شد شاید برم عید

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خب منم اگه جایی ببینم حتما یه احوال پرسی سرد میکنم  تاحالا که پیش نیومده  ولی خونشون ...

نرو خونشون .من خر میرفتم الان چندماهی میشه نرفتم مگه با شوهرم برم که جلوش چیزی نمیگن .اونم شوهرم سه ماهه کلا قطع رابطه کرده باهاشون 

چندوقته قهری ؟خونشون نمیری ؟ خونه فامیل میبینی چجوری برخورد میکنی ؟

تو یه ساختمونیم میبینم هیچی نمیگم جلو فامیلم باهاش حرف نمیزنم تقریبا یه جوری رفتار میکنم ک فرصتش نشه باهم حرف بزنیم 

البته من خودم قهر کردم چون مادرشوهرم صبح تا شب میومد خونمون هرروز خونمون بود جلوش باید چادرسر میکردم و یه گوشه مینشستم و نباید باشوهرمم حتی یه کلمه حرف بزنم منم بخاطر ازادیم حرف نمیزنم اینجوری اونم نمیاد 😁😁😁😁

🙏دعا کنین زودتر از مادرشوهرم جداشم🙏
خب این پدرش از نردبوم افتاد دستوپاهاش شکست عملش کردن پلاتین گذاشتن خودشون بهش زنگ زدن اینم رفت اشتی ...

اگه مادر شوهرا عاقل باشن به راحتی میتونن همه بچه هارو خوب و خوش دور هم جمع کنن 

فقط کافیه بدگویی و دخالت نکنند 

همین

خب این پدرش از نردبوم افتاد دستوپاهاش شکست عملش کردن پلاتین گذاشتن خودشون بهش زنگ زدن اینم رفت اشتی ...

زیاد صمیمی نشو باهاشون بزار فک کنن خودتو میگیری ولی خودت میدونی چه کار خوبی میکنی .من انقد صمیمی بودم باهاشون که هرچی گندکاری میکردن سر من میشکوندن

شما هم الان قطع رابطه هستی ؟  چرا خانواده پسرها انقدر بی فکرن و انقدر عروس و دشمن میدونن و اخت ...

نه بالاتر هم بهت گفتم من این تجربه رو دارم از عقد شروع به جنگیدن نکن چون به اونا هیچی نمیشه اونا یه جمعیتن و تو یه نفر همه ازارت میدن ...به مرور زمان خیلی روی اعصابت تاثیر می‌زاره من تجربه این رو دارم باهاشون قهر نباش آشتی ولی فاصله رو همیشه رعایت کن ......

تو یه ساختمونیم میبینم هیچی نمیگم جلو فامیلم باهاش حرف نمیزنم تقریبا یه جوری رفتار میکنم ک فرصتش نشه ...

وا جلو مادرشوهر چادر ؟؟؟؟ یعنی تو ساختمون ببینی سلامم نمیکنی؟

نه بالاتر هم بهت گفتم من این تجربه رو دارم از عقد شروع به جنگیدن نکن چون به اونا هیچی نمیشه اونا یه ...

من از اون عروس های قاطی باهاشون نبودم 

خیلی به قاعده میرفتم و میومدم و احترام داشتم 

بعد دیدم هی پشت سر من شوهرم و پر میکنند 

حتی تا پای طلاق هم پیش رفتیم 

بعد با این مادر بی عقلش من رفت و امد کنم واقعا ؟؟؟؟ 

وا جلو مادرشوهر چادر ؟؟؟؟ یعنی تو ساختمون ببینی سلامم نمیکنی؟

ن 

اره بابا نمیزاره پامو هم دراز کنم به شوهرم چیزی بگم سریع میپرسه چی گف حتی کنار شوهرمم نمیشینم 

البته اینا ک چیزی نیس انقد برام ظلم کرده ک خدا ازش نگذره 

🙏دعا کنین زودتر از مادرشوهرم جداشم🙏
اگه مادر شوهرا عاقل باشن به راحتی میتونن همه بچه هارو خوب و خوش دور هم جمع کنن  فقط کافیه بدگو ...

دقیقا همه چی زیر سر همین مادر شوهراس

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی