2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی

| مشاهده متن کامل بحث + 11150 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداانشاالله جبران کنه واست عزیزم خیلیا به من میگن خدابهترینوجاش بهت میده اما با این اتفاق سخت و تلخی ...

ممنونم عزیزم همچنین برای خودت.اول خدا صبرشوبهت بده بعدم هدیه شو تا دلت اروم بگیره

من اوایل خیییلی بیتابی میکردم ینی هر لحظه آه میکشیدم و اشکام میریخت الان دیگه نزدیک یک سال شده کمی دلم اروم شده یادش میوفتم اشکام نمیاد.خداروشکر که مثل قبل داغون نمیشم دعامیکنم شمام زودتر اروم شی.این اتفاق مال کی بوده عزیزم؟چی بود علت زایمانت

خیلی زود رس بودن دکتر گف حداقل باید سی باشه گفت اگه بمونم سالم نمیشن

ای وای چ سخت امپول ریه نزده بودی؟ کاش قبلش بیمارستان میرفتی ی جوری نگه میداشتن نمیزاشتن دنیا بیان 

ان ای سیو هم رفتن ؟جنسیستشون چی بود

ای وای چ سخت امپول ریه نزده بودی؟ کاش قبلش بیمارستان میرفتی ی جوری نگه میداشتن نمیزاشتن دنیا بیان&nb ...

چرا آمپول زده بودم همون اولش دکتر بهم گفت برید کم کنید ما گوش ندادیم سنم کم بود جا نداشتن کیسه ی آبم پاره شد خیلی بد بود خیلی افسرده شدم میخاستم خود کشی کنم