2777
2789
عنوان

بارداری دوقلویی

11147 بازدید | 49 پست

من دوقلو بارداربودم توی ۲۸هفته دچار ایمان زودرس شدم و بچه هامون دست دادم دوست دارم دوباره دوقلوباردارشم تا دلم آروم شه خیلی سخته یکیشون سه روز بعد زایمان یکیشون یک ماه بعدفوت شد دلم خیلی شکسته الان خیلی تجربه دارم راجب بارداری دوقلویی و میدونم بایدچکار کنم تا دوباره اینجوری نشم بنظرتون دوباره دوقلو باردارشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چ کنی بمونن؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

عزیزم بارداری چند قلو کلا پر خطره،شما که یه بار از این قضیه آسیب دیدی دیگه اصرار به دقلو نداشته باش ، ان شااللّه خدا به زودی بهت بچه های سالم بده

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
فقط زیارت عاشورا بخوان چهل روز ببین تا پنجاه روز آینده چه جوری باردار میشی

زیارت عاشورا چهل روز نذرکردم توی بارداری واسه اینکه بچه هام سالم دنیا بیان اما اینجوری شد چجوری دوباره اینکاروکنم واقعا جواب میده؟

سلام عزیزم من سه قلو باردار شدم برام نموندن دفعه ی بعد یه قلو و الان بزرگه انشالله برای تو هم جاشون ...

انشاالله خیلی دلم شکسته اما هم سزارینی تابش ماه حداقل نباید باردارشم تنبلی هم دارم تدی بارداریمم چاق شدم خیلی بااین وجود بارداری بعدیم خیلی سخت و دور میشه بارداری اولم سک سال طول کشید بعدشم باقری باردارشدم