2777
2789

سلام بچه های رشت خواهش میکنم بفرمایید کیا ivf تو رشت انجام دادند؟ موفقیت آمیز بوده یا نه 

من دکترم شیرین اصغرنیاست خودم مشکلی ندارم ظاهرا، همسرم تعداد اسپرمش ۵میلیونه، دکتر گفت ivf 

ماه پیش هم iui ناموفق داشتم 

لطفا بگید اصغرنیا انجام بده یا ظهیری ؟ هر دو در موسسه مهر انجام می‌دند. 

خیلی استرس دارم طاقت ندارم منفی بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ای وی اف نکردم ولی بخاطر بارداری پیش شیرین اصغرنیا رفتم .زیاد از ظهیری تعریف خوبی نشنیدم 

ولی موسسه مهر که میرم دکتر مهر افزا تعرفشو شنیدم دکتر عبدالهیانم دکتر منه خیلی خوبه.از راه دور میان پیش اینا

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫
عزیزم من ای وی اف نکردم ولی بخاطر بارداری پیش شیرین اصغرنیا رفتم .زیاد از ظهیری تعریف خوبی نشنیدم&nb ...

ممنون فدات بشم ، پس یعنی اصغرنیا انجام بده برام؟ توی مهر انجام میده آخه چون iui ام منفی بود اعتمادم کم شد بهش 

عزیزم من ای وی اف نکردم ولی بخاطر بارداری پیش شیرین اصغرنیا رفتم .زیاد از ظهیری تعریف خوبی نشنیدم&nb ...

روز عمل iui تازه به تعداد اسپرمای همسرم دقت کرد و گفت کمه و این ناموفق میشه و باید ivf کنی😳

ممنون فدات بشم ، پس یعنی اصغرنیا انجام بده برام؟ توی مهر انجام میده آخه چون iui ام منفی بود اعتمادم ...

هرطور راحتی عزیزم.دختر عموی شیرین ،مریم اصغرنیاهم موسسه مهر هست.بنظرم شیرین جوونه تجربش کمتره .ی روز موسسه مهر برو از خانومایی که میان بپرس از کدوم راضین برای ای وی اف .خیلیا میان و نتیجه میگیرن

روز عمل iui تازه به تعداد اسپرمای همسرم دقت کرد و گفت کمه و این ناموفق میشه و باید ivf کنی😳

پس چرا میخوای دوباره بری پیشش هزینه کنی 😐

ی روز برو پیش دکترای موسسه مهر مشاوره.غروب برو دوتا دکتر خوب هست

پس چرا میخوای دوباره بری پیشش هزینه کنی 😐 ی روز برو پیش دکترای موسسه مهر مشاوره.غروب برو دوتا دکتر ...

والله الان تو سیکل آی وی افم ، یعنی ال دی را شروع کردم ، همزمان شنبه پیش ظهیری هم نوبت گرفتم 

چون شیرین سال ۹۷ سه قلوهای خواهرم رو صحیح سالم بدنیا آورد از اول رفتم پیشش 

والله الان تو سیکل آی وی افم ، یعنی ال دی را شروع کردم ، همزمان شنبه پیش ظهیری هم نوبت گرفتم  ...

عزیزم انشالله هر دکتری انتخاب کردی جواب میگیری .ای وی اف اکثرا جواب میگیرن 

عزیزم انشالله هر دکتری انتخاب کردی جواب میگیری .ای وی اف اکثرا جواب میگیرن 

ممنون خواهری جان، لطف کردی وقت گذاشتی 

الهی که بسلامتی نی نی سالم و خوشگلتو بقلکنی❤️❤️

شما نمیشناسی؟ خوده مهرافزا انجام میده بنظرت وقت داره؟

والا نمیدونم من که دراین مورد باهاشون مشورت نکردم.ولی موسسه که میرم پیش دکترم اکثرا مهر افزا و اصغرنیا هم هستن بعد چون موسسه ناباروریه اکثر خانوما میان برای ای وی اف.پروانه عبدالهیانم خیلی دکتر خوب و باانصافیه