2777
2789
عنوان

اضافه وزن طبیعی در بارداری

102 بازدید | 14 پست

من چندروز دیگه ۵ ماهم تموم میشه وارد ۶ میشم در واقع ۲۱هفته و ۱روزم نیم کیلو اضافه کردم ک سونو گفت ۴۰۰ گرم وزن بچس میخام بدونم وزن من ربطی به وزن نهایی بچه داره؟ اگه اره چیکار کنم اضافه کنم؟ویارم نداشتم و ندارم

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی...

چن کیلو اضافه کردی از اول بارداری

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی در کل ربطی نداره من بارداری اولم ۱۶ کیلو اضافه کردم بچه ۲۵۰۰ بود به دنیا اومد

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
ولی در کل ربطی نداره من بارداری اولم ۱۶ کیلو اضافه کردم بچه ۲۵۰۰ بود به دنیا اومد

دکترم شاکیه ک چقد کم چرا اضافه نمیکنی در حالیکه اندازه خودم میخورم امیدوارم رشد بچه ربطی ب وزن من نداشته باشه

دکترم شاکیه ک چقد کم چرا اضافه نمیکنی در حالیکه اندازه خودم میخورم امیدوارم رشد بچه ربطی ب وزن من ند ...

آزمایش دادی

الانم بار دارم وزن بچشم تو ۲۸ هفته ۱۲۰۰ بود نمیدونم ولی خیلی کم اضافه کردی گلم

چکاپ کلی دادم همون اول بارداری فقط دی کم‌بود ک قرص میخورم

شاید برای شما ماه های آخر رشد زیاد باشه

الانم بار دارم وزن بچشم تو ۲۸ هفته ۱۲۰۰ بود نمیدونم ولی خیلی کم اضافه کردی گلم

شما در روز چند وعده میخوری مثلا نون و برنج و اینا خیلی میخوری؟ میدونم خیلی کمه اما نمیدونم چیکار کنم چون حتی ویار ندارم ک بگم‌نمیتونم بخورم عجیبه چرا اضافه نمیشم

شما در روز چند وعده میخوری مثلا نون و برنج و اینا خیلی میخوری؟ میدونم خیلی کمه اما نمیدونم چیکار کنم ...

نه عزیزم خوراکم زیاد نیست شیرینی جاتم نمی خورم که گاهی که شامم نمیتونم بخورم شیر میخورم ولی تا الان ۹ کیلو اضافه کردم 

نه عزیزم خوراکم زیاد نیست شیرینی جاتم نمی خورم که گاهی که شامم نمیتونم بخورم شیر میخورم ولی تا الان ...

نمیدونم والا با این اوصاف پس من عجیبم فک کنم