من چندروز دیگه ۵ ماهم تموم میشه وارد ۶ میشم در واقع ۲۱هفته و ۱روزم نیم کیلو اضافه کردم ک سونو گفت ۴۰۰ گرم وزن بچس میخام بدونم وزن من ربطی به وزن نهایی بچه داره؟ اگه اره چیکار کنم اضافه کنم؟ویارم نداشتم و ندارم
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی در کل ربطی نداره من بارداری اولم ۱۶ کیلو اضافه کردم بچه ۲۵۰۰ بود به دنیا اومد
میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
دکترم شاکیه ک چقد کم چرا اضافه نمیکنی در حالیکه اندازه خودم میخورم امیدوارم رشد بچه ربطی ب وزن من ند ...
آزمایش دادی
الانم بار دارم وزن بچشم تو ۲۸ هفته ۱۲۰۰ بود نمیدونم ولی خیلی کم اضافه کردی گلم
چکاپ کلی دادم همون اول بارداری فقط دی کمبود ک قرص میخورم
شاید برای شما ماه های آخر رشد زیاد باشه
نه ربطی نداره من بارداری اولم قبلش 64بودم ماه آخر بارداری شدم 58 وزن کم کردم اصلا هم معلوم نمیشد حاملم شکمم کوچیک بود ولی وزن بچم خوب بود 2کیلو و 500 بود
الانم بار دارم وزن بچشم تو ۲۸ هفته ۱۲۰۰ بود نمیدونم ولی خیلی کم اضافه کردی گلم
شما در روز چند وعده میخوری مثلا نون و برنج و اینا خیلی میخوری؟ میدونم خیلی کمه اما نمیدونم چیکار کنم چون حتی ویار ندارم ک بگمنمیتونم بخورم عجیبه چرا اضافه نمیشم
شما در روز چند وعده میخوری مثلا نون و برنج و اینا خیلی میخوری؟ میدونم خیلی کمه اما نمیدونم چیکار کنم ...
نه عزیزم خوراکم زیاد نیست شیرینی جاتم نمی خورم که گاهی که شامم نمیتونم بخورم شیر میخورم ولی تا الان ۹ کیلو اضافه کردم