2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله نرو

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من دیشب عروسی بودیم مادر داماد عروس سر همه میزها اومد میگفتن از کم سعادتی ما هست شما روندیدیم معرفی کنید منم گفتم خانم همسایه تون هستم ..درست میگه اصلا ما خانما همدیگر ندیده بودیم 

بعد بیاین سر میز شما زشته واقعا میخوای خودت معرفی کنی 

نه بابا کی به کیه برو حالشو ببر

نه زشته . دعوت نشده که . اگه چهار نفر این طوری فکر بکنند و بدون دعوت با خودشون همراه بیارن که بیچاره صاحب مجلس غذا کم میاره 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

همراه خواهرت هستي معمولا عجيب نيست

اگر نسبت دور داشتي و خواهرت نبود بد بود خيلي

عروسي خواهرم من دوستم رو با شوهرش دعوت كردم برداشت پسرخاله شوهرشم آورد

خيلي هم ادعاي شعورش ميشه

عروسی من 30 سال پیش چون تو باغ بود  باغ هم کرج بود پدرم اومد یه اتوبوس گرفت که از تهران تا کرج مشکل رفت وبرگشت نباشه وقتی مهمونا رسیدن باغ دیدیم هر ننه قمری اتوبوسو دیده سوار شده حالا با هر تیپ ولباسی واقعااا من خون خونمو میخورد ازین وضعیت ولی پدرم می گفت اگر نمیذاشتم سوار بشن هم میگفتن اینا چقدر گدا هستن که چهارنفر همسایه بیشتر ندارن شام بدن یچیزی حدود 450 نفر مهمون با بچه های قدو نیم قد اومده بودند شام در حدود 400 نفر تدارک دیده بودند هیچی دیگه دوباره به رستورانیه گفتن غذا بیاره که اونم گفته بود فقط به تعداد 20 تا غذا میتونند ارسال کنند در اخر یسریاا ته دیگ نوش جان کردند که حقشونم بود