2777
2789
عنوان

مامانالطفابیایین

134 بازدید | 5 پست

پسرم چهارسالشه سه روزتب شدیدداره یعنی تبش ۳۸و۳۹پریروزبردمش متخصص اطفال براش چهارتاامپول نوشت سفازولین وبتامتازون وداروی پروفن وشربت سرماخوردگی وشربت مولتی ویتامین اماهنوزپسرم تب داره چیکارش کنم شیاف هم براش گذاشتم تبش پایین نمیادنهایت پایین اومدن تبش۳۷نمیدونم چیکارکنم اجازه هم نمیده پاشویه اش کنم سابقه ی تشنج هم داره بخاطره تب بالا توروخدابگین چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجایی از بدنش که داغه دستمال مرطوب بزار و مرتب خنکش کن. فقط پاشویه کافی نیست، نمیزاره نداریم، به زورم شده بزار. تب شوخی بردار نیست، بهش استامینوفن کودکان بده با ایبوپروفن‌... من چند روز پیش گسرم تب 40 داشت 6 سالشه، دکتر گفت بتامتازون زد و استامینوفن و ایبوپروفن‌ و شیاف همزمان داد، به یه ساعت نشد اینقدر تبش اومد پایین که دیگه یخ کرده بود.