2777
2789

بگو

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم باردار هستم یا نه،

اول بگو باردارم یا نهتا جنسیتش😂😂😂

تنبلی تخمدان دارم اما این سری ۵۰روزه که پری نشدم☺️☺️☺️

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
من نمیدونم باردار هستم یا نه، اول بگو باردارم یا نهتا جنسیتش😂😂😂 تنبلی تخمدان دارم اما این سری ۵ ...

😂حس ششم نیستم ☹️

انشالله باردار میشی

خب ازمایش و سونو دادیه ؟

ببین تو چه وضعیتی هستی

من رو خواهرم امتحان کرده بودم قبلا 

دقیقا همون بود

زن باردار باید حواسش نباشه بعد نصف قاشق یا کمتر نمک رو یواشکی می ریزی تو سرش از پشت بعد اگه به موهاش دست زد دختره اگه به بینیش دست زد پسره

الان رو یکی از اقوام انجام دادیم دست زد به بینیش😅😍

من رو خواهرم امتحان کرده بودم قبلا  دقیقا همون بود زن باردار باید حواسش نباشه بعد نصف قاشق یا ...

من شوهرم اینکارو با من کرد من گردنم رو دست زدم 😐😐😐جنسیت چیه ؟

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰