2777
2789
عنوان

غذاهای خوشمزه خودم پز+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 50051 بازدید | 176 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی عکس دوم رون مرغو چجوری پختی

دو تا رون مرغو گذاشتم با یه لیوان ابو پیاز و فلفل دلمه و پخت (نمک هم ده دیقه اخر اضافه کردم ک گوشت سفت نشه) بعدم تو فر طلاییش کردم( البته هرچند دیقه با برس زعفرون اماده شده روش میزدم ک  مرغم خوشرنگ بشه) سسش رو هم جدا درست کردم..(پیاز رنده شده دو حبه سیر ادویه رب گوجه و اب)  اینم مواد سسش

مرغمو تقریبا دوساعت با پیازو دلمه و نمک گذاشتم پخت(البته مرغ از شب تا ظهر تو مواد بود)  وقتی مر ...

تو آون گذاشتی شعله بالاپایینو روشن کردی؟ چطوری روش اونطور قرمزو خوش لعاب شده

مرغو دوساعت پختی وا نرفت؟ وقتی پختی سردشد موادشکمشو گذاشتی؟موادتوش چی بود

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
تو آون گذاشتی شعله بالاپایینو روشن کردی؟ چطوری روش اونطور قرمزو خوش لعاب شده مرغو دوساعت پختی وا نر ...

بعد اینکه پخت در اوردم از قبلمه، کف سینی آون تستر رو با  برس روغ زدم بعد مرغو گذاشتم تو سینی و المنت بالا رو روشن کردم هر چهارطرفشو طلایی کردم(هرسمتی ک طلایی شد باید به سمت دیگه تابش بدی تا کاملا یه دست طلایی بشه البته با کره یا روغ هر10 دیقه روشو برس بزن ک خشک نشه(مواد سس: پیاز رو نگینی خورد کن تفت بده بعد سبزی ها ی معطر رو اضافه کن سرخ ک شدن ادویه بزن (فلفل و زرد چوبه) بعدم  گردو و زرشک رب انار و اضافه کن یکم از اب مرغ ک پختی رو بریز روش ک روون  مثل سس بشه..) مرغت ک کاملا طلایی شد از فر در بیار و مواد رو بریز تو شکمش بعدم نوش جانت😃

بعد اینکه پخت در اوردم از قبلمه، کف سینی آون تستر رو با  برس روغ زدم بعد مرغو گذاشتم تو سینی و ...

خیلیم عالی باریکلا کدبانو فقط موادشکمشو نمیریز تو دلش بذاری تو آون دیگه؟

خیلیم عالی باریکلا کدبانو فقط موادشکمشو نمیریز تو دلش بذاری تو آون دیگه؟

نه من اینکارو نکردم... ولی برا من چیز توپی در اومد واقعا پر از طمع های خوشمزه شده بود.. بعد از اون همسرم مرغ کوچیک (یک کیلو و دویست سیصد گرمی) میخره یا مرغ شکم پر درست میکنم یا مرغ بریونی خیلی بهتر و خوشمزه تر از بیرون

نه من اینکارو نکردم... ولی برا من چیز توپی در اومد واقعا پر از طمع های خوشمزه شده بود.. بعد از اون ه ...

مرسی عزیزم عکس از بریونیت داری؟اونوچطور درست میکتی

اره هر هفته ک قراره غذا درست کنیم نوشابه هم میگیریم 😂😂😂

کنجکاویم گل کرد 😁حالا چرا فقط یکشنبہ ھا ۔ پس بقیہ روزا غڈا رو چیکار میکنید 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...