ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کنجکاویم گل کرد 😁حالا چرا فقط یکشنبہ ھا ۔ پس بقیہ روزا غڈا رو چیکار میکنید
بقیه روزا هم درسای دیگه
دوروز در هفته اشپزی داریم شنبه ها درس شو میده یکشنبه ها عملی قشنگوم
تا بداند که شب ما به چه سان میگذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه. کام دنیا بر لبم هرگز نشد اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم خنده و بغض دنیا یکجا گذشت خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه. 1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو. واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
من کلا هم مرغ شکم پر هم بریونی هم رون مرغ رو میزارم تو اب میپزه کامل (البته نه اب زیاد ک مزه مرغ بره تقریبا دوتا دوتا لیوان ک اونم زیر قابلمه شعله پخش کن میزارم شعله رو کم میکنم در قابلمه رو هم دم کنی میزارم)بعد توی آون تستر طلایی میکنم همه طرفشو اینجوری غذام تقریلا دوساعته اماده میشه و خیلی خوش رنگو لعاب تر و البته با کیفیت تر از بیرونی... تا اینکه از اول مرغو بزارم سه ساعت توی فر اخرم سینه ی مرغم سفت باشه..