2777
2789

برای ارائه دانشگاهی من و شخص دیگه ای مباحث رو تهیه کردیم خلاصه کردیم و خودم پاور پوینت تهیه کردم به حدی نشستم پای سیستم که سرم داره میترکه

و قرار شده خودم هم ارائه بدم

این وسط نفر سومی هم هست که مثلا همگروهیه که قرار بوده تو ارائه سهیم باشه و ارائه بده حتی قدمی برنداشته و امشب که بهش پیام دادم حداقل پنج صفحه ای که فرستادم رو آماده باش فردا از روی پاور بگی ، حتی جواب پیامم رو نداده !!

این فرد  دوست چندین ساله من هستش و خوب می‌شناسمش  فردا که برم سر کلاس با یه حالت مظلوم که مریض بودم و خسته بودم و... خودش رو تبرئه میکنه

من نمی‌خوام خللی تو دوستیم ایجاد شه 

ولی خیلی از دستش شاکیم 

چیکار کنم؟؟؟؟ چی بهش بگم؟

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

مشتتتو بیار بالا بگوببخشید دوستیمون سر جاشه مجبورم محکم بکوب تو دهنش 

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم دوستی یه جا مسئولیت و احترام یه جا. اگه همیشه اینجوری میکنه اگه من بودم به استاد می‌گفتم که ...

اخه بچه نیستیم که

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
اره اینم هست 😑 پس جدی بهش تذکر بده. بگو درسته باهم دوستیم ولی قرار نیست‌ تو هیچ کاری نکنی و...

آخرش که به اسم اون تموم میشه اونم بیخیال ، این شاکیم میکنه

سلام وقتتون بخیر دوست عزیز 

اتفاقا خیلی خوشحال باشید که این موقعیت فراهم شده تا شما بتونی خودت رو بسنجی

اول یه سوال از خدمتتون دارم شما اگه امروز نتونی درباره حق و حقوقت اظهار نظر کنی فردا میتونی؟ جلوی خانواده همسر میتونی؟ جلوی کارفرما؟ جلوی... 

بهتر از الان روی عزت نفس کار کنی شما به سهم خودت کارتو انجام دادی اگر همگروه شما تعریفی از کار گروهی نداره تقصیر شما نیست اما اینکه شما حقت رو مطالبه نمیکنی صد در صد تقصیر شماست 

پس سعی کن فردا به این فکر کنی حق شما چیه و دوستی که روی یه پاشنه بچرخه دوستی نیست...... است 

جای خالی رو شما پرکن 😉

اگر در این زمینه رفتاری مشاوره خواستید در خدمتتون هستم. 

ای بابا خب من هر چی میگی تو هی میگی دوستیم. خب تو هم بشین همه کارارو انجام بده همیشه و اون بیخیال!

تو هم اعصاب نداریا 

تذکر رو که میدم حتی داخل متنم گفتم خودش رو میزنه به مظلومیت

سلام وقتتون بخیر دوست عزیز  اتفاقا خیلی خوشحال باشید که این موقعیت فراهم شده تا شما بتونی خودت ...

سلام 

بیگاریه، سواری مجانی دادنه 

مشکلم اینه ک با سیاست نمیگم میرم رک میگم و خودم میشم آدم بده و تازه پشیمونم که نباید این حرف رو میزدم  یا اینکه خیلی محتاط میگم و اون فرد اصلا عین خیالشم نیست و با یه توجیه رد میشه از کوتاهیش

الان من فردا دقیقاً با چه ادبیاتی با این شخص حرف بزنم که ناراحت نشه ؟

در نظر بگیرید که دوست هفت ساله ام هست و با وجود اینکه واسه ام کاری نکرده خاطرات خوبی ازش دارم

دوست عزیز چرا قیمه ها رو می‌ریزی تو ماست ها دوست 7 ساله و 8 ساله چه ربطی به سواستفاده از شما داره 

یک با هر لحنی بگید که خارج از ادب نباشه هیچ کسکلس6 نداره اتفاقا من روانشناس عرض میکنم یه جوری بگو که دیگه هوس بیگاری کشیدن از شما رو نکنه نه لای زرورق که اصلا متوجه منظورتون نشه 

دو اگه این دوستی 7 سال دوم آورده بعید نیست که به مدد بیگاری فراوان شما بوده 

سه قرار نیست با دفاع از حقتون خاطرات خوبتون رو خراب کنید اگر آدمی با گفتن واقعیت میخواد ترک تون کنه پس دنبال بهانه است 

چهار اگر این رفتار فقط طی این 7 سال دوستی یک یا دوبار رخ داده قابل چشم پوشی هست 

دوست عزیز چرا قیمه ها رو می‌ریزی تو ماست ها دوست 7 ساله و 8 ساله چه ربطی به سواستفاده از شما داره&nb ...

فردا سعی میکنم موضعم رو عوض کنم بهش هشدار میدم که این آخرین تجربه کار گروهیم باهاش هست 

اشتباه اصلی از خودمه که می‌دونم بی مسولیته ولی باهاش همراه میشم

آفرین همین که متوجه شدید اون کسی که باید ناراحت باشه شمایید عالیه 

فردا براتون آرزوی موفقیت میکنم دوست عزیز 

همیشه اینو یادتون باشه تو رابطه ای که مجبوری همه چیز خودت رو بزاری وسط رابطه دوستی نیست بلکه رابطه باج گیریه 

آفرین همین که متوجه شدید اون کسی که باید ناراحت باشه شمایید عالیه  فردا براتون آرزوی موفقیت می ...

ممنونم

چه کنم همیشه با این طرز فکر بزرگ شدم که من گناهکارم برای همین ناخواسته هرجا تند رفتم بعد نشستم خودم رو توبیخ کردم

متاسفانه اینم نتیجه سبک فرزند پروری غلط متناسب با فرهنگ کشورمون هست که هرچه سربزیر تر و دم نزدن بهتر که خوب عوارض خودش رو هم به سلامت و جسمون تحمیل میکنه اما در درازمدت شبیه یک مرگ تدریجی 

هر جا که جلوش رو بگیری بردی