2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک یک ساله

1952 بازدید | 14 پست

پسر من ده روزه بی اشتهاس

کم اشتها نه هاااا

بی اشتها

هیچ چیز جز شیر خودم نمیخوره

یک کیلو وزن کم کرده

هرروزم انکار سرما خورده اس ابریزش بینی و سرفه خلطی و بدن گرم ولی تب نداره

نمیدونم دندون ممکنه این علایم رو ایجاد کنه؟در این حد؟

یه دندون کرسی دراورده

دقیقا دخترمنم یه ۱۰روزقبل یک سالگیش کاملا ازاشتهارفت هیچی به جز شیر،الانم یکسال و۱۸روزشه هنوزبه غذانیومده نمیدونم چشه ایقدتعجب میکنم چرا یهو هیچی نخورد برگشت به قبل ۶ماهگی،فردامیبرم آزمایش یکسالگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دخترمنم یه ۱۰روزقبل یک سالگیش کاملا ازاشتهارفت هیچی به جز شیر،الانم یکسال و۱۸روزشه هنوزبه غذان ...

ای وای

منم تقریبا همین تعداد روزه که درگیرم

انقد بچه خوبی بود

انقد اشتهاش خوب بود

از فردای تولدش روز خوش ندید بچم

ای وای منم تقریبا همین تعداد روزه که درگیرم انقد بچه خوبی بود انقد اشتهاش خوب بود از فردای تولدش ...

آره دخترمنم قشنگ سوپشو میخورد غذاهم میخورد الان نزدیک یکماهه براش سوپم درست نکردم چون هیچی نمیخوره

آخرش دیوونه میشیم ازدست اینا

به جان خودم قبل از بچه دار شدنم به هر چالشي فك ميكردم به جز اين موضوع

هروقت ميديدم ماماني از نخوردن بچش ميناله ميگفتم وااااا چه مساله بيخودي بعد كه خودم بچه دار شدم ديدم واقعا بزرگترين چالش همين مساله تغذيه بچه هاس

دخترتون تغذیه اش بهتر شد؟ من الان درگیر همین قضیه ام

اره عزيزم بهتر شد خوب و عالي. بعد تا مياد خوب شه مريض ميشه يه هفته بعد از تب مجدد بي اشتها ميشه در حدي كه اب هم نميخوره منم ديگه برام عادي شده اين دوره فراز و نشيب

اره عزيزم بهتر شد خوب و عالي. بعد تا مياد خوب شه مريض ميشه يه هفته بعد از تب مجدد بي اشتها ميشه در ح ...

ممنون از پاسختون . ان شاالله سالم باشن. دیگه همه باید این دوران رو‌بگذرونیم

سلامت باشید

نگران نباشید واقعا من فهمیدم الکی حرص میخوردم مثلا الان هم تو اون دوره بی اشتهاییه بچم ولی دیگه مهم نیست برام چون دقیقا عین خودمه تو مریضی و غصه بی اشتها میشه

سلام عزیزدلم . امیدوارم باشید و جوابم رو بدید. پسر منم دقیقا از بعد یکسالگی یهو هیچییییی جز شیر نمیخوره. ممکنه از دندون باشه ؟ الان دو روزه هیچییی حتی یه قاشقم نخورده. بچه شما درست شد ؟