2777
2789

سلام دخترم حدود دوهفته پیش مریض بود شدید سرفه میکرد ابریزش بینی شدید و تب داشت دارو دیفن تیماسین و نئوتادین دکتر داد بعد 10روز بهتر شد یه چند روز خوب بود گفتم خدا روشکر خوب شد حالا از دیروز دوباره سرفه میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همش با دارو دنبالشم اشتهاشم صفر اصلا خستگی چند وقت به تنم مونده

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖

دخترایه منم دوماهه مریضن یه هفته خوب میشن باز شروع میشه دیگ خسته شدم اینقد دکتر بردم شربت دادم

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

دختر من ۱ سالشه ازیترو ۱۰۰ با اسپری سالبوتامول دادن امروز روز ۷ سرفه هاش خیلی خلطی میترسم......میخواستم ببرم دوباره دکتر ...گفتم ی چند روز دیگه نشاسته وحریره وشیر بادوم جوشانده عناب وانجیر بهش بدم ببینم بهتر نمیشه

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

از اول مهر مریضن.. هم هوای سرد هم اینکه چرک خشک کن درست حسابی پیدا نمیشه. دوسری که دکتر بردم اموکسی کلاو داد یکی از بچه هام که اصلا یه ذرشم نمیخورد با زور سرنگ و کلک هم از دهنش میریخت بیرون بسکه بدمزست.. داروخونه هام آزیترومایسین گیر نمی یاد

از 12 مهر بچه هام دوره دوره مریض شدن اینقدر بهشون دارودادم خودم دلم میسوزه دیگه خودم افسرده شدم همش بغض دارم دارم کار میکنم یهو میبینم اشکم سرازیر شده.تو شهر غریبم هستم بدتر دلم هوای خونواده ام رو هم میکنه