2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید😭😭😭

188 بازدید | 8 پست

من تقریبا چهار ماه پیش تو ۲۵ هفتگی زایمان زودرس کردم و بچم فوت شد

بعده سه ماه ، 

هشت روز از موعد پریودم گزشته بود امروز بی بی چک گزاشتم مثبت شد 

رفتم آزمایش اونم مثبت بود

ولی همش احساس میکنم یه چیزی تو واژنمه

دوبارم یه مایع زیادی که بی رنگ و بی بو بود ازم اومد 

امکانش هست تو ماه اول یا دوم کیسه آب بترکه؟؟

یا بخاطره زیاد مایعات خوردن بوده

توروخدا جواب بدید دارم میمیرم از استرس😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کیسه آب تشکیل شده که بترکه دختر حساس شدی 

ترشحات به خاطر بارداری زیاد شده نگران نباش 

ان شاء الله این بار بدون دردسر بغلش کنی

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

بچه ای که خدابهت بده هیچ اتفاقی برایش نمی افته.قبلا اون اتفاق برات افتاده همش فکروخیال خودته قرار نیست خدایی نکرده دوباره تکرار بشه آروم پاشو بشین خیلی مواظب خودت باش هرروزصدقه بده برای سلامتی بچت انشااله به سلامتی بغلش کنی

آخه نوشته کیسه آب از هفته ی دوم تشکیل میشه و هر زمان احتمال پارگیش هست

آره تشکیل شده ولی مگه خودش چقدره که آب دورش چقدر باشه اندازه جنین این قدر کوچولوئه آب دورش هم همون قدره اون مایعی که خارج شده کیسه آب نیست بی خیال باش خدا بزرگه 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf