من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا من باشم یا یکی دیگه چه فرقی برا تو داره واقعا
هیچی عزیزم داری زندگیتو خراب میکنی
فک کردی بری به پسر مردم ب.دی خودتو بکنی دسمال کاغزی نیازاش پسفردا میگیرتت؟ تو تاپیکاتم دیدم ک مامانت مچتو گرفته و یا طرف باهات س..چت کرده این یارو فقط تورو برا رفع نیازاش میخاد
اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
میدونم این حرفا به گوشت نمیره ولی با دوسپرت رابطه داشتی ..... اشتباهه محضه ببین همین الا حالت خرابه میترسی باردار باشی.... چرا زیر بار رابطه جنسی با دوسپرت رفتی اخه😥الان طرف به ت..مشم نیست ک تو باردار باشی یانه ولی تو داری از ترس میمیری .... ببین فرق دختر و پسر همیناس پسرا عین خیالشون نی ولی دختر میمیره زنده میشه