2777
2789
عنوان

لاغری کمککککک

86 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من الان دو روزه از قرص لاغری الفا اسلیم استفاده میکنم هیچ عوارضیم برام نداشته اشتهامم صفر کرده 

این دو روز خیلی کم غذا خوردم اما اصلا وزنم تغییر نکرده

اینم بگم تو دوران عادت ماهانه هستم

علتش چی میتونه باشه؟

هفته ای یکبار صبح ناشتا بعداز سرویس بهداشتی باید وزن کشی کنی

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کی گرفتی؟ عوارض نداره؟ من دوس دارم چهار کیلو کم کنم

من از مال دوست مامانم ۱۰ تا گرفتم

اونم ۱۴ کیلو کم‌ کرده

ولی نمیدونم مال خودشو از کجا خریده ولی اصله

من اصلا اشتها ندارم عوارضم نداشته برام

مرسی عزیزم 

قربانت  

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم