2777
2789

دخترا من به چند وقته خیلی انرژی منفیم زیاد شده

روحم خستس

از هر طرف بدشانسی میارم 

از همه لحاظ الان اوضام بهم ریخته، کاری و احساسی

دیگه نمیدونم چیکار کنم بریدم.......

در مورد شمع تراپی شنیدین؟ واقعا جواب میده؟

کسی میتونه خودش انجام بده یا حتما باید ادمای خاص باشن؟ 

دروغه یا راسته ؟

اگه راه دیگه سراغ دارید بگید ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه 

شمع تراپی 

سنگ تراپی 

بهمراه مدیتیشن

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

من خودم موفق نشدم . انجام بدم حالم بدتر شد. یه نمک جوشوندن و اینا هم گفتن انجام بده اونم بدترم کرد.یه خانومی بود انجام میداد گفتم انجام داد.اون بهتر بود. خیلی سبک شدم. حالم عالی شد به لطف خدا 

بخدا کاربر قدیمیم  (کدبانو ۷۳ ) . انگار نی نی سایت زندانه حتما باید سابقه دار باشی که بتونی حرف بزنی 😄
سنگ تراپی چیه عزیزم؟

چندتا سنگ یا حتی یدونه زنگ ک بتونه انرژی منفی رو دفع و خنثی کنه میگیری 

میندازی گردنت و موقع مدیتیشن میگیری تو دستت و روش تمرکز میکنی 

خیلی جوابه 

من با سنگ یادگاری خاله مامانم انجام میدم 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹