2777
2789

بله بپرس

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه از علائمش بهم بگین؟

علائمش توی گوگل هست 

شما مشکلت چیه؟ 

اگر فکر میکنی ام اس داری بهترین راه مراجعه به پزشک مغز و اعصاب و انجام ام آر آی هست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
علائمش توی گوگل هست  شما مشکلت چیه؟  اگر فکر میکنی ام اس داری بهترین راه مراجعه به پزشک ...

ی مقدار احساس نگرانی میکنم تاگرفتن وقت گفتم از عزیزان بپرسم ک چطوریه..ممنون

Putain tout ce qui me rappelle lui

ام اس مالتیپل اسکلروزیس هست

طبق گفته کتاب  اون طور که من یادم هست فکر کنم لرزش و بی حسی ، اختلال در حرکت از علائمشه

باز هم نمیدونم

من یازدهمی هستم این ها رو توی کتابمون گفته

میشه لطفا با قلب مهربونت دعام کنی تا برسم به اون کسی که دوستش دارم و باهاش خوشبخت بشم؟؟؟؟ 💝💝💝💝ممنونم💝😍🤗☺😊
ی مقدار احساس نگرانی میکنم تاگرفتن وقت گفتم از عزیزان بپرسم ک چطوریه..ممنون

ان شاءالله که مشکلی نباشه

ام اس ادم ب راحتی ممکنه بگیره؟؟

اصلا فکرشو نمیکنی که این بیماری رو داری 

داری زندگیتو میکنی یهو یه حمله بهت دست میده میری دکتر میگه ام اس داری شوکه میشی 

اصلا فکرشو نمیکنی که این بیماری رو داری  داری زندگیتو میکنی یهو یه حمله بهت دست میده میری دکتر ...

اگ گاهی وقتا دستم بی حس میشه علایم ام اس هس؟؟میشه بگی چجور حمله ای؟ازمایشش چطوریه خون میگیرن؟؟ببخشید انقد سوال کردما اخه منم حس میکنم دارم ولی حنله بهم دس نداده

اگ گاهی وقتا دستم بی حس میشه علایم ام اس هس؟؟میشه بگی چجور حمله ای؟ازمایشش چطوریه خون میگیرن؟؟ببخشید ...

نه فکر نکنم گاهی بی حس شدن دست بیشتر مال کمخونیه 

تو ام اس دست کلا از کار میفته حمله ام اس اینزوریه 

معمولا با ام آر آی مشخص میشه 

مرسی عزیزم ممنونم بابت توجهت

سلام من ۱۳ ساله ام اس دارم اصلا جیز ترسناکی نیست علایمش نفر به نفر متفاوته مثلا من هرگز حمله چشمی یا بی حسی عضلات نداشتم و صرفا گزگز پام و دست بوده الانم داروهای خیلی خوبی براش اومده که اگر سریع درمان شروع بشه بیماری کامل کنترل میشه من باردار شدم درس خوندم شاغلم و بهیچ عنوان بیماریم مشکلی برام ایجاد نکرده