2777
2789
عنوان

گاز آلتون با تاکنوگار

143 بازدید | 13 پست

خانومای گل

راهنمایی کنید لطفن

میخوام به گاز دست دوم خوب بخرم

حتمن فر دار باشه

تاکنو‌گار بهتره یا آلتون؟!

نظرتون راجع به گازایی که ۲ تا فر دارن چیه؟! به مدل تاکنو دو فر دیدم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آلتون دارم شدیدا راضی اپ

مدل گازتونو میگین بهم لطفن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
گاز آلتون جی ۵

من الان مدل جی ۸ و جی ۹ تو دیوار دیدم، بعنی جدیدتر از جی ۵ هستن؟! بگیرم بکیشو میگه ۵ تومن یکی هم ۴۵۰۰ برم یکیشو بردارم؟

من الان مدل جی ۸ و جی ۹ تو دیوار دیدم، بعنی جدیدتر از جی ۵ هستن؟! بگیرم بکیشو میگه ۵ تومن یکی هم ۴۵۰ ...

نمیدونم جی ۸ و ۹ جدیدتره یا نهـ

من حدود ۳ سال پیش خریدم نوشو تقریبا ۴ تومن ولی خییلییی راضی ام عالیه

نمیدونم جی ۸ و ۹ جدیدتره یا نهـ من حدود ۳ سال پیش خریدم نوشو تقریبا ۴ تومن ولی خییلییی راضی ام ع ...

ممنونم

همون آلتون میگیرم، به نظر خودمم تو ایرانیا از همه بهتره!