2777
2789
عنوان

خرد کن برقی خریدم ولی دی جی کالا دیدم همون مارک قیمت پایین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 37 پست
ببین خدایی خیلی گرون بهت گفته بنظرم اره پس بده 

آره خودمم تا قیمتارو دیدم خوابم پریده

حالا شوهرمم بیاد میزنه گوگل قیمتارو ببینه دیگه واویلا

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
همین مارک 

عه ینی قیمتاشون یکیه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیین فردا میخوام برم خونه مادر شوهرم اگ یادم بود ازش عکس میگیریم میفرستم بله با ۴۰۰ ۵۰۰ خواهر شوهرم ...

باشه عزیزم ممنونم

اره میکشن روش ولی دیگه انقد؟  600-700 کشیده روش

عزیزم توی سایت همیشه تخفیف میذارن رو کالاها بخاطر این ارزونتره

و مسلما قسطی سود میکشع روش گرونتره خب

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

عزیزم توی سایت همیشه تخفیف میذارن رو کالاها بخاطر این ارزونتره و مسلما قسطی سود میکشع روش گرونتره خ ...

منم هیچوقت آنلاین نمیتونم خرید کنم ریسکش بالاست اونم لوازم برقی 

موندم چه کنم

منم هیچوقت آنلاین نمیتونم خرید کنم ریسکش بالاست اونم لوازم برقی  موندم چه کنم

خب دی جی میتونی مرجوعش کنی بعدم نظراتو بخون بعد بگیر

من خیلی چیزا از دی جی خریدم خوب بودن خوبم نباشه مرجوع

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

خب دی جی میتونی مرجوعش کنی بعدم نظراتو بخون بعد بگیر من خیلی چیزا از دی جی خریدم خوب بودن خوبم نباش ...

ممنونم از کمکت دوستم