2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 42 پست

من ازین حرفا خوشم نمیاد ببخشید، شاید صلاح این بوده شما بچه دار نشین، هیچ چیز خدا بی حکمت نیست عزیزم، این حرفی که شما و بقیه میزنین نا امیدی رو بیشتر می‌کنه خدا رو هم خوش نمیاد، درضمن امروزه علم خیلی پیشرفت کرده که میتونین بچه دار شین♥️خدا بزرگه🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من که حامله شدم سقط شدچی گلم؟ انقدردرد بدیه که حدنداره

خیلی سخته خیلییییییییی 

میگن کباب و از نخورده بگیر بده بخورده

منی که هیچوقت حامله نشدم دردم کمتر از توعه ک بچه رو حس کردی تو دلت

خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره

هیچوقت باگریه و زاری و زور از خداچیزیو نخواید اخرخوبی نداره...بهش بگید سپردم به خودت هروقت صلاح میدونی بهم ببخش مطمئن باشین زمانش برسه می بخشه بهتون خدابخیل نیست ..حتما تو ندادنش هم حکمتیه که ما نمی‌دونیم 

من ازین حرفا خوشم نمیاد ببخشید، شاید صلاح این بوده شما بچه دار نشین، هیچ چیز خدا بی حکمت نیست عزیزم، ...

خوب منم خوشم نمیاد

کدوم ادم عاقلی ازاین حرفا خوشش میاد

وقتی میبینیم خدا ب یکی میده ک در ب در دنبال اینه بندازتش دیگه صلاح ی وجوود نداره

کسی ک س ماه میدوعه بچش و بندازه دیگع چ صلاحی

هیچوقت باگریه و زاری و زور از خداچیزیو نخواید اخرخوبی نداره...بهش بگید سپردم به خودت هروقت صلاح میدو ...

گفتم تا عید دادی دادی

ندادی

بده به همونا که میفهمن حاملن ۳۰ نفر باید بریزن سرش تا راضیش کنن نکهش داره

بده ب اونایی کهسه ماه اول و گریه میکنن

بده باونایی ک بچشون ی گریه میکنه ب خودشون فحش میدن ک چرا حامله شدن

۵ سال توکل کردم صبر کردم

سه ماه خدا حواسش باشه بهم 

اتفاقیک برای تو افتاده ارزوی خیلییییی هاس.  هرثانیه خداروشکر کن میدونی بالشت بغل کردن بافکر ا ...

من یکی‌دارم. یکی دیگم میخام. دخترم تنهاس. دلم براش کبابه. ولی امروز آزمایشم گرفتم مطمئن شدم دیگه بچه دار نمیشم

گفتم تا عید دادی دادی ندادی بده به همونا که میفهمن حاملن ۳۰ نفر باید بریزن سرش تا راضیش کنن نکهش د ...

منم این روزا داغونم داغون بعد چندبار ای وی اف بعد ۱۲سال دکتر چند روز قبل گفت به فکر اسپرم اهدایی باشین.

هرکاری میکنم حالم خوب نمیشه😭😭اینهمه دکتر دارو هزینه فشار روحی هیچی مه هیچی خدااااااا

خدا خودش گفته به هرکی دلم بخواد میدم هرکی هم نخوام نمیدم حالا یا مالو ثروت یا مال دنیا یا بچه یا...

موضوع همینه دیگه

نوش جونش بده ب کسایی که 

وقتی بهشون میده صدتا حرف میزنن ب خدا که چرا ال و بل

اصولا ب کسایی که تمام قد شکر گذارن نمیده

من چند نفرو میشناسم وقتی بچه دارشدن انقدر متکبر شدددن

منم این روزا داغونم داغون بعد چندبار ای وی اف بعد ۱۲سال دکتر چند روز قبل گفت به فکر اسپرم اهدایی باش ...

فکر کن بهت بگن صلاحت نیست

ی جمله گرفتن دستشون نمیدونن چقدر ادم داااغونه

عمق قضیه ادم و له و لورده کرده میگن صلاح نیست

گفتم تا عید دادی دادی ندادی بده به همونا که میفهمن حاملن ۳۰ نفر باید بریزن سرش تا راضیش کنن نکهش د ...

هیچوقت اینجوری نگو .. حالت رو درک میکنم منم بعد سه سال باردارشدم سخت بود ولی هیچوقت اینجوری به خدانگفتم فقط توکل کردم دعا خیلی خوندم وقران و نذر کردم خودش بهم بخشید اگر صلاح باشه خودشم سالم به دستم میرسونه ..به جای اینا فکرتو ازاد کن پیاده روی کن سوره یاسین خیلی بخون به کلمه مبین رسیدی حاجتت رو بخوادو نذر حضرت علی اصغر کن محرم هرچی تونستی شیر بپردازی خدا حاجتت رو روا میکنه 🤗نه بازور و تهدید حتی بهت ببخشه هم میگیرش ازت ..بگو سپردم به خودت صلاحمو بهترمیدونی ببخش بهم ..منم حال این روزاتو تجربه کردم🥲