2777
2789
عنوان

ناباروری

457 بازدید | 42 پست

کاش یکی بود میشد گلگی خداروپیشش کرد

تعداد رای : 29
نظرسنجی
اره واقعا همینطوره
10
34%
ن اینطوری نیست (😐)
17
58%
ب اونایی میده ک میفهمن حاملن گریه میکنن
2
6%
خدا خیلی بزرگه فقط خیلی صبوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من که حامله شدم سقط شدچی گلم؟ انقدردرد بدیه که حدنداره

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  

ما که نمیدونیم چی در انتظارمونه شاید اگه بچه داشته باشیم الان مشکلاتی بعدش هست که با بچه نمیشه حلشون کرد بهتره توکل و اعتمادت به خدا باشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

چیزی که خدا میدونه را که بنده نمی فهمه، قادر مطلقه به هر که صلاح بدونه بچه میده و هر کسی به دلیلی یکی واسه شکر گذار بودنش یکی واسه امتحان کردنش... اون بالایی صلاح بندش را بیشتر میدونه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
دقیقا پیش پات یکی تاپیک زده ناخواسته دو‌قلو حاملم حکمت خدا رو شکر 🙃🙃🙃

بفرما

ی دختره 

گفت من ب خودم گفتم ۳ ماه اقدام میکنم نشد نمیخام

ماه اول دوقلو شدانقدر ناراحت بو‌ود.

انقدر من باهاش حرف زدم گریه کردم دید چیزی ک خدا بهش داده ارزوی ینفر دیگس خوب شد

عزیز دلم میدونم چقدر سخته درکت میکنم ولی همیشه حتی تو اوج نا امیدی کفر نگو شکر گذاری کن باور کن من خودم اینطوری جواب گرفتم شکر گذاری خیلی خوبه

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
من همین الان اینقد زار زدم ب خدا هم گله کردم . ای خدا ....

اتفاقیک برای تو افتاده ارزوی خیلییییی هاس.

هرثانیه خداروشکر کن

میدونی بالشت بغل کردن بافکر اینکه بچت وداری میخابونی یعنی چی؟