بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتما اول پوستت تمیز نمیز باشه، مرطوب کننده بزن بذار ۳،۴ دقیقه بگذره ازش که جذب شه. پرایمر بزن، البته من خودم اینو ندارم. بعدش کرم پودر رو با پد مرطوب یا براش بزن، خیلی هم کرم نزن. بعدش هم میتونی خیلی کم پنکیک بزنی که کرم رو خشک کنه.
خواهش میکنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم...
من بهترین کرم پودر هارو رو صورت عروس دیدم ولی چون پوستش پاکسازی نشده کاملا کیکی شده
ولی کرم پودر ۴۰ هزاری رو با زیرسازی درست میشه فیکس کرد
(فاطمه هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻.
اره اینجوری خوبه بنظرم از اخر پنکیک هم میزنن پرایمر برای چی هست ؟؟
منافذ رو میبنده و باعث میشه کرم پودر صاف و یکدست بشینه روی پوست
خواهش میکنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم...