2777
2789

هرچی ازمایش دادم سالم بوده ویتامین کم نداشتم هورمون هام کاملا سالم 

قرص هیترماین 

زینک 

بیوتین 

آمپول 

همه اینارو دوره کامل مصرف میکردم هیچیییی تغییر نکرد و فقط وقتم تلف شد تا رسیدم به مرحله ای که بالای سرم خالی شده 

فقط پی ار پی و فیتو موتده کدومش رو مصرف کنم رویش مجدد داشته باشه بقران حالم بده 

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ریزش مو شدییید داشت جوری ک سرش کلی خالی شده بود یه مدت اب پیاز میزد عااالی شد جاهای خالی پر شد خودم قشنگ میدیدم کف سرش کلی موهای ریز رشد کرده… دوستمم جوری موهاش ریخته بود میگفت دیگه جلو ایینه نمیرم چون گریه ام میگیره یه مدت هرشب یا یه شب درمیون اب پیاز زد موهاش معجزه شد پرر پررر شد

اندازه یه بطری درست درشو محکم کیپ کن اصلا هوا نکشه چون خاصیتش میره، اندازه چهارپنج روز استفاده درست کن

و وقتی زدی بزار دوساعت حداقل بمونه یا شب تا صبح

اگه هم حالشو داری هربار تازه تازه اب بگیر و استفاده کن

این روش و تا حداقل یک ماه و نیم دوماه مرتب انجام بده معجزشو میبینی شوکه میشی برای منم دعا کن🌹

مامانم ریزش مو شدییید داشت جوری ک سرش کلی خالی شده بود یه مدت اب پیاز میزد عااالی شد جاهای خالی پر ش ...

بعدش مو رو بشوریم؟وای من یه مدت زدم سرم بوی ابگوشت میداد شوهرم حالش بد میشد میرفتم باشگاه اصلا بوش پخش میشد وضی بود

بعدش مو رو بشوریم؟وای من یه مدت زدم سرم بوی ابگوشت میداد شوهرم حالش بد میشد میرفتم باشگاه اصلا بوش پ ...

ارره باید دوسه ساعت بعد بشوری یا شب تاصبح بمونه صبح بشوری با یه شامپویی ک بوش تیز و خوشبو بشور