2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

352 بازدید | 23 پست

فردا میخوام برم خونشون ده روز باید بمونم خونه خودمون تعمیرات داره مجبوری دارم میرم خیییییلی سختمه شوهرم نیست سرکار اونا هم توی‌روستا هستن مادر خودمم فوت شده چیکار کنم ب نظرتون خیلی اذیت نشم ؟!جمعه هم عروسی دعوت هستن منم مجبورم برم

کار خاصی لازم نیست بکنی مثل خونه خودت زندگی عادیتو بکن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این یه راهکار عالی.اینکه سعی کن رفتار و حرفاش برا خودت تعبیر نکنی.بگی وای اینو گفت منظورش این بود یا اون کار رو کرد منظورش اون بود.یجورایی بزار اون رفتار یا اون حرف که ممکنه ناراحتت کنه مثل نسیم از کنارت رد بشه بره.لازم نیس واکنش نشون بدی یا بهش فکر کنی.

و زندگی عادیتو بکن.تلاش خاصی نمیخاد کنی که خسته بشی تو این چند روز.مشکل ما خانما اینه که همه چی رو تعبیر و تفسیر میکنیم.سعی کن این تعبیر و تفسیر رو نکنی که خودت اذیت نشی.و یه کتابی چیزی همراهت باشه که وقت های بیکاری بشینی مطالعه کنی و حرف های اضافه رد و بدل نشه.احترام بزار در حد معقول تا احترام ببینی.بقیش مهم نیس دیگه.رفتار مادرشوهرت کنترلش با تو نیس تغییرش هم نمیشع داد اما سعی کن کنترل احساس و ذهن خودت رو داشته باشی تا اذیت نشی.