2777
2789
عنوان

مشکلات و هزینه های مهاجرت با بچه

2810 بازدید | 27 پست

سلام دوستان گلم من و همسرم تصمیم گرفتیم مهاجرت کنیم و تا اونجایی که بتونیم تلاش کنیم تا وارد آمریکا بشیم نشد کانادا یا استرالیا فقط یه مسئله ای که داریم بچه است من 37 سالمه و با دکتر ماما مشورت کردم اون می‌گفت بهتره سریعتر اقدام کنی چون بچه اولت هم هست ولی این پروسه احتمالا سه سالی طول بکشه میخواستم ببینم کسی از دوستان اطلاع داره که ما با بچه راحت میتونیم بریم یا من موقع رفتن حامله بشم هزینه های سزارین تو آمریکا چقدره؟لطفا کسی اطلاع داره کمکم کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری میخواین وارد آمریکا بشین . اونجا به ما اقامت نمیدن ک . 

خیلیا تحصیلی میرن موندگار میشن‌

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁

ببین دختر خاله من کانادا زندگی میکنه شوهرش اجاز نمیداد بچه دار بشه ایران میگفت باید اونجا بریم رفتن سالای ۹۵ اینا و همون جا بچه دارشدن و خواهرشم وقتی باردار شد برای اینکه بچه شهروند کانادا توی شناسنامه بزنن کانادا متولد شده ماهای آخر حاملی رفت کانادا اونجا به دنیا آورد اونم سه چهار پیش بود من از هزینه هاش سوال نکردم اما خوب الان خیلی گرونه به پول ایران و اینکه سزارین هم اجازه نمیدن مگه اینکه مشکل خاصی باشه به دختر خاله های من اجازه نداده بودن هردو طبیعی آوردن حتی بچه یکشون وزنش زیاد بود بازم قبول نکردن

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
دقیقا اجازه سزلرین نمیدن مگر موارد خاص 

بله اما ایشون چون میخوان برن باید دقیق برسی کنن همه چیو از مشاوره های حقوقی بپرسن 

مهاجرت باید با دید باز رفت 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..