2777
2789
عنوان

قد پسر۴ساله

406 بازدید | 15 پست

سلام خانمها روزخوش 

پسرای ۴سالتون قد و وزنشون‌چنده؟؟

پسرم ۳سال و ۱۰ماهشه 

وزن ۱۶ 

قد ۱۰۵ خوبه ایا ؟

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
پسر من ۴ سال و ۱۱ ماهشه قدش اینه

پسر بزرگتر خودم ۵سال و ۶ماهشه 

قدش ۱۰۶

وزنش ۱۲ونیم😩😩😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه بردمشون بهداشت گف قداشون کوتاه جزو کوتاقدا هستن 😐

البته منو شوهرمم بلند نیستیم 

توقع تدازم اینام ۲متر بشن 

ولی دیگه کوتاترمانشن🤣😂

من وزنش ۱۷ . نمیدونم چرا رشد نمیکنه این بچه

اره منم دغدغه همین بچه بزرگم شده بیشتر 

تیروئید چکاب همه چیز نرماله

ماشالا قدش بلنده دختر من 4 سال و ده ماهشه قدش 106 خیلی نگران قدشم حس میکنم کوتاهه

ماشالله بجون دخترت عزیزم 

ولی انگار پسرا قدشون باید بلندترباشه نسبت ب دختر

من یکم کم کاری داشت ولی متخصص گفت تاثیر چندانی نداره رو قد معلوم نیس مشکل چیه

نکنه کوچولو بمونن حالا پسرمن بزرگتره از پسرشما😩😩😩

پسر بزرگتر خودم ۵سال و ۶ماهشه  قدش ۱۰۶ وزنش ۱۲ونیم😩😩😐

بخشی دیر شد اومدی اینجا تو تاپیک من پیام بزاز کد شارج گرفتم برات بزارم عزیز دل ممنون ک تنهام نزاشتی امروز

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛