2777
2789
عنوان

دیروز خواهرشوهرم جلوی شوهرم یه پزی میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 39 پست
نه شاید من بد برداشت کردم خب ‌اخه من کلا موهام ریخت احساس کردم پزموهاشومیده

اصلا فک کن بده خدارو شکر خودت مو داری ازین به بعد به جای دکلره تقویم کن سرم های خوب بگیر بیوتین بخور زود تقویت شه

روانشناسی کودک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شاید من بد برداشت کردم خب ‌اخه من کلا موهام ریخت احساس کردم پزموهاشومیده

عزیزم قرصای تقویت مو زیادن ازونا بخر بخور یاشامپوهای خوبی هستن واسه موها یمدت رنگ واینا کناربزار به تغذیه واینات برسی دوباره موهات عالی میشن 

من عجیبم یا شما والله من خواهر شوهرم هر وقت از یه چیز خودش تعریف میکنه انگار نه انگار نه ناراحت میشم نه حسودی میکنم چند بار هم همین موصوع پیش اومده پیش شوهر من از یه چیر خودش  نشون بده و تعریف کنه هی والله من که از چیزی حساس نشدم خب برادرشه حتی اگه قصدش پز دادن باشه وقتی برا من مهم نیست پز چی رو به من بده اخه😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
فرق  محرم و نا محرم میدونی توی چیه؟   توی اینکه  اگه جذابترین دخترم   خ ...

عزیزم من کاری به داداشش ندارم بخدا چراهمتون منفی یرداشت کردین احساس کردم چون من موهام ریخت کلا هی این موهاشونشون میدادپزشومیداد یهوناراحت شدم

اره عزیزم چن ساله خونشونم نمیرم بدبرخوردن هم اینکه به بهونه نداشتن وقت واینا نمیرم حالا خواهر دیگه ا ...

درسته آدم ناراحت میشه چون ذات خواهر مهربونه و متاسفانه خانم‌هاشون خیلی تاثیر میزارن رو رفتار همسر با خواهراشون

شاید با مرور زمان خوب شد

من داداشم الان تو‌۴۴ سالگی خیلی خوب شده باهام بعد سال ها

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
فکرت اشتباهه برادرشه ذوق کرده نشون می‌داده  توقع داشتی جلو برادرش روسری و چادر بپوشه؟!

نه عزیزم میگم احساس کردم چون من موهام ریخته پزشوبه من میده که ببین موهای من چه قشنگ شده باداداشش کاری ندارم  چراهمتون جبهه میگیرین

نه عزیزم میگم احساس کردم چون من موهام ریخته پزشوبه من میده که ببین موهای من چه قشنگ شده باداداشش کار ...

ببخشید گلم اگه منظورتو خوب متوجه نشدم

شما هم به موهات برس دوباره مثل قبل بشه💕

خدا دوباره شمارو سرپا می‌کنه ، دقیقا مقابل کسایی که شمارو شکستن ! (:
عزیزم من کاری به داداشش ندارم بخدا چراهمتون منفی یرداشت کردین احساس کردم چون من موهام ریخت کلا هی ای ...

درست میگید عزیزم . 

منتحی ما فکر میکنیم اینجوریه ..‌. چون ضعف تو خودمون میبینیم . 

مثلا من بینیم بزر باشه هر کسی بیاد بگه ببین بینیم چقدر خوشگله . 

من ب خودم میگیرم ولی اگه بینیم بدون مشکل باشه عین خیالمم نیس حتی اگه برگرده بگه بینیت چ زشته... میگن باشه تو درست میگی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

درست میگید عزیزم .        منتحی ما فکر میکنیم اینجوریه ..‌. چون ضعف تو ...

اره منم یهو باخودم فکرکردم چون میدونه من موهام سوخته اومد بگه که من موهام خوشگل شده نسوخته یهوناراحت شدم وگرنه من تورابطه خواهر برادریشون دخالت نمیکنم به من چه...ولی همه اونطورفکر کردین من منظورمونتونستم برسونم