قشنگترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسونترین چیزیه که میتونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمیتونه به اندازهی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قشنگترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسونترین چیزیه که میتونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمیتونه به اندازهی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …
الهی هر چی هست صحیح و سالم باشه اره آدم دوست داره جفتش جور شه منم یه دختر دارم ک دومیم پسر شد البته خداروشکر ک تنش سلامته تو درجه اول انشاالله هممون ب سلامتی بغل بگیریم کوچولوهامونو
۲تا۳هفته دیگه ان تی دارم ببینم چی میگه در درجه اول سالم باشه بقیش خدا کریمه