2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همینم برات میترکونه 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

گلم میشه درخواست منو قبول کنی ؟ 

مرسی 💕راجب قانون جذب سوال دارم

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

سلام عزیزم خوب هستید؟ 

ببخشید من توی یه تاپیک دیدم ک گفته بودید پسر خواهرتون اوتیسم بوده ولی خوب شده

یعنی منظورتون اینه کلا اوتیسم نیست و تشخیص اشتباه بوده؟

یا اینکه اوتیسم خفیف هست و تاحد زیادی پیشرفت کرده و الان همچنان اوتیسم هست؟

توروخدا جواب بدین خیلی مهمه واسم

سلام عزیزم خوب هستید؟  ببخشید من توی یه تاپیک دیدم ک گفته بودید پسر خواهرتون اوتیسم بوده ولی خ ...

سلام ممنون. ببین اون اوتیسمش خفیف بود نمیدونم اما چون خواهرم زود بهش رسیدگی کرد و گفتار درمانی و کاردرمانی بردش الان مدرسه دولتی درس میخونه خداروشکر اما خیلی پسر حساسیه و زود باوره

سلام ممنون. ببین اون اوتیسمش خفیف بود نمیدونم اما چون خواهرم زود بهش رسیدگی کرد و گفتار درمانی و کار ...

آها من فکر کردم کلا سالم هست . آره اوتیسم خفیف تا ۸۰ درصد خوب میشن ولی متاسفانه ساده هستن

آها من فکر کردم کلا سالم هست . آره اوتیسم خفیف تا ۸۰ درصد خوب میشن ولی متاسفانه ساده هستن

اره مثلا حرفی رو که نباید بزنه میگه اگر به چیزی حسودی میکنه نمیتونه پنهان کنه و...