2777
2789
من کلا از پولیپ هیچی نمیدونم. ولی زنداداشم ده سال پیش یبار عمل کرده بود و چن سال پیش دوباره پولیم دا ...

خدا رو شکر بازم

منم میترسم از عمل

بعدم میترسم خونریزیم درمان نشه بعدش

چون احتمالی میگه میگه اگه از پولیپ باشه درمان میشه

کورتاژتشخیصی هم شو نمونه بفرست پاتولوژی

ک این خونریزیا چیز بدی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر بازم منم میترسم از عمل بعدم میترسم خونریزیم درمان نشه بعدش چون احتمالی میگه میگه اگه ا ...

حتما از این دارو استفاده کن.و حتی برو ازشون مشاوره بگیر برا هر مشکلی که داری..من عکس از دستا و زبان وچشم دخترم فرستادم. گف کم خونی داره ویتامین دی کم داره و .... 

عزیزم‌نمیدونی حین مصرف داروها هم خونریزی داشته یا نه

باور کنین من اصلا نه پرسیدم و نه اطلاع دارم. چون از پولیپ هیچی نمیدونم.فقط میخاستم ببینم این طب سنتی قابل اعتماده یا نه. برا همین پیگیر بودم

عزیزم‌نمیدونی حین مصرف داروها هم خونریزی داشته یا نه

عزیزم من این ماه داروی گیاهی استفاده کردم ، از اینا که طب سنتی و سوزنیه 

باه زنان و آمادگی رحم برای تخمک گذاری بود 

یه شیاف هم بود شیاف لیابل ، برای عفونت و کیست و پلیپ 

حالا هنوز نرفتم سونو 

ولی فکر کنم تاثیر گذار بود برای عفونت ، چون بعد استفاده خیلی ترشح داشتم 

ولی برای پلیپ گفته  باید سه دوره استفاده کنم شیافو

هر دوره هم ۵ تا شیافه که بعد پاکی باید بذاری 

برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید خیلی ساله منتظرم🙂
عزیزم من این ماه داروی گیاهی استفاده کردم ، از اینا که طب سنتی و سوزنیه  باه زنان و آمادگ ...

فقط شیاف دادن برای پولیپ؟؟؟

پس سخت هم نیس استفاده از داروهای طب سنتی؟؟؟

گفت پولیپ کامل از بین میره؟

شما چه علایمی داری از پولیپ؟

خونریزی هم داری؟؟؟

فقط شیاف دادن برای پولیپ؟؟؟ پس سخت هم نیس استفاده از داروهای طب سنتی؟؟؟ گفت پولیپ کامل از بین میره ...

اره فقط شیاف بود 

باید چند دوره استفاده بشه 

من علائم ندارم راستش ، دکتر میگفت پلیپت خیلی کوچیکه ۵ میلی متره ولی چون چند ساله ناباروری دارم ، دکتر میگه اگه ای یو ای و ای وی اف هم جواب نداد باید برش داری 

اسم شیافش لیابله ، تو نی نی سایت یه سرچ بزن یه چیزایی میاره 

برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید خیلی ساله منتظرم🙂
اره فقط شیاف بود  باید چند دوره استفاده بشه  من علائم ندارم راستش ، دکتر میگفت پلیپت خیل ...

من ک روز ۱۲ پریودیم با اینکه داشتم قرص جلوگیری میخوردم افتادم رو خونریزی دیگه قرص رو ول کردممم

الانم خونریزی دارم مثل پریود

نمیدونم پریودم یا نه

خیلی ناراحتم میگم نکنه بند نیاد ؟؟؟

همین جور خونریزی داشته باشم

اخه ی تایمی مامانم فیبروم داشت همش پریود بود ینی اصلاااااا پاک نمیشد

عزیزم منم پولیپ رحم داشتم به ابعاد ۹*۶ مدام هم لکه بینی داشتم یه دوره داروی طب اسلامی رو مصرف کردم و لکه بینیم کامل از بین رفت و پریودیم منظم شد و دارو های دیگه که مصرف کردم باعث شد کوچیک تر بشه ۸*۳ 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
عزیزم منم پولیپ رحم داشتم به ابعاد ۹*۶ مدام هم لکه بینی داشتم یه دوره داروی طب اسلامی رو مصرف کردم و ...

ولی هنوز باردار نشدم 😔

سونو گفت ربطی به پولیپ نداره باردار نشدنت

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
عزیزم منم پولیپ رحم داشتم به ابعاد ۹*۶ مدام هم لکه بینی داشتم یه دوره داروی طب اسلامی رو مصرف کردم و ...

دارو طب اسلامی چی بود؟؟ سخت بود رعایتشون؟؟

دوره چقدری؟؟

طب اسلامی پیش کی رفتین؟؟

ولی هنوز باردار نشدم 😔 سونو گفت ربطی به پولیپ نداره باردار نشدنت

عزیزممم اصلا ناراحت نباش

باردار میشی

فکرت و مثبت کن

خیلی تاثیر داره

چون خودم وقتی باردار نمیشدممم

خیلی از فکر مثبت جواب گرفتم

ب خدا امید داشته باش

و بدون ک میشی توکل کن بخدا

دارو طب اسلامی چی بود؟؟ سخت بود رعایتشون؟؟ دوره چقدری؟؟ طب اسلامی پیش کی رفتین؟؟

چند تا داروی آبزن بود که باید میرفتم داخلش میشستم ، تزریق واژینال قسط و نمک بود ، تقریبا دوماه انجام دادم 

پیش شاگرد آقای تبریزیان رفتم