2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا متاسفم براتون گذاشتید بچه انقدر بزرگ شه 

الان نمیدونید چقدر خجالت میکشه

تف 😤

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

داداش بزرگه ۵ ۶ سالش بود وای هنوزم عکساشو میبینم غش میکنم.دامن پوشونده بودن.خیلی بد بود.اذیت شد خیلی طفلک.دومی رو هم باز بابام‌نمیزاشت میگفت همون ۵ ۶ سالگی.بابام رفت سر کار مامانم داداشمو برداشت برد ختنه کرد اورد.۷روزش بود اصلا اذیت نشد

خب احتمالا بیهوشی یا بی حسی انجام میدن،شایدم یه روز بیمارستان بمونه درکل سختی داره دوهفته اما بالاخره خوب میشه کاش زودترانجام میدادین

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

نمیدونم چرا طرز فکر بعضی ها اینجوریه خواهر شوهر منم بچه اش الان ۷ سالش کلاس اول هنوز ختنه نکرده.نمیدونم فکر می‌کنند چی میشه

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
داداش بزرگه ۵ ۶ سالش بود وای هنوزم عکساشو میبینم غش میکنم.دامن پوشونده بودن.خیلی بد بود.اذیت شد خیلی ...

چند روزه خوب شد 

الان میشه ختنه کنم مدرسه میره

یا بزارم عید

99/9/9.....
این که چیزی نیس پسر خاله من ۱۱ سالگی ختنه کرد

خسته نباشید واقعاااا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️