2777
2789

خانما دکتر گف احتمالا پرولاکتین بالا برام آزمایش نوشت .

الان تو گوگل نوشته ینی توی مغز توده ی خوش خیم هست .

آخه فامیل ما تو سرش توده خوش خیم بود سرشو عمل کردن تا دو سال هرماه میرفت نمیدونم چی میزاشتن توی سرش .

شما روند درمانتون چی بود 

خواهش میکنم جواب بدید🙏

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرفا چیه ؟ من قبل از بارداری چکاب کردم ، پرولاکتینم بالا بود . دکتر سه ماه برام قرص ال دی نوشت خوب شدم . 

هیچ وقت برای مریضی نرو سراغ گوگل چون همیشه تهش به تومور و سرطان و تا چند روز دیگه میمیری میرسه 😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
این حرفا چیه ؟ من قبل از بارداری چکاب کردم ، پرولاکتینم بالا بود . دکتر سه ماه برام قرص ال دی نوشت خ ...

وای من تاپیک زدم و رفتم کلی گریه کردم الان جواب دوستان دیدم خندم گرف به گریهام🤣

.
وای من تاپیک زدم و رفتم کلی گریه کردم الان جواب دوستان دیدم خندم گرف به گریهام🤣

یاده یه چیزی افتادم ، بچه که بودم همسایمون یه داداش جوون داشت ، بهش گفتن ممکنه سرطان داشته باشی ، بنده خدا از هولش سکته کرد مرد. یه پسر بیست و خورده ای ساله بود . بعدا دکتر بهشون گفت اصلا بیماریش در حدی نبوده که بخواد اینجوری بمیره . 

این ترسیدن خیلی وقتا اثرش خیلیییییی بدتر از خود اون مریضیه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم