2777
2789
عنوان

سونو واژینال

197 بازدید | 15 پست

من برا یاولین بار سونو واژینال شدم بعد تست پاپ اسمیر هم دادم ....بماند که پاپ اسمیر چقدر سوزش درد کشیدم ....همش میگن بخاطر تنگ بودن چون هفت سال  مجردم  الان یه قسمت شکمم درد خفیفی داره ایا طبیعیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دو ماه پیش عمل فیبروم انجام دادم خودم گفتم ببینم عفونتی نکرده باشم ولی کاش نمیگفتم مردم و زنده ش ...

شاید چون عمل فیبروم داشتی برات درد داشت وگرنه که اصلا دردی احساس نمیکنی خیلیم زود تموم میشه

مگه هرکی دیگه چن سال رابطه نداشته باشه تنگ میشه؟ چن روزه تست انجام دادی؟اگه جوابش خوب بوده دیگه مشک ...

من الان حرفم اینه دیشب انجام شده چرا امروز شکمم درد میکنه .... ایا شما انجام دادید فردا بعدش شکمتون درد خفیف داشته؟

فرزند دارین؟

نه اتفاقا من واژینیموس بودم  همه میگفتن بعد اولین رابطه باید پاپ بدی و خیلی درد داره و فلان خیلی میترسیدم ولی تااومدم بپرسم دکتر درد داره گفت پاشو تموم شد .فککنم بستگی به مهارت دکتر داره چون تقریبا اطراف من همه میگن درد داشتن