2777
2789
عنوان

چطوری شیر از بچه بگیرم

167 بازدید | 13 پست

سلام مامانا لطفا کمکم کنید دخترمو ۳روز از شیر گرفتم شبا خیلی بی طاقته مثلا ساعت ۱۲ میخوابه از ۴صبح ب بعد دیگه نق نق میکنه،دیگه دلم سوخت امشب بهش شیر دادم کلا چسبیده بود بهم اصلا ولم نمیکرد منم خسته شدم،چیکار کنم تا شب بی طاقت نشه،و اینکه تو شیشه پستونک شیرموز میریزم دوس  داره و میخوره،نمیخوام ب شیشه هم عادت کنه چیکار کنم بنظرتون

من دخترم شیشه ای بود تو شیشه جای شیر اب ریختم تقریبا یه هفته میک میزد میخوابید . بعدا ریختم تو لیوان ...

من امشب دوباره بهش دادم بیشتر پشیمونیم برا همینه ک چرا دادم بهش

بعد ب شیشه شیر عادت کنه چی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو شیشه شیر و سینت فلفل بزن دیگ سمتش نمیره:)🙂

میدونم راه حل بی رحمانه ایه ولی قوی بارش بیار فوری بعدش ی چیز شیرین دهنش بزار تندیش میره ولی راحت میشه.

مجردم نمبدونم این راحل همیجوری اومد ت مغزم گفتم بگم شاید ب دردت خورد🙂

من امشب دوباره بهش دادم بیشتر پشیمونیم برا همینه ک چرا دادم بهش بعد ب شیشه شیر عادت کنه چی

نه عزیزم دیگه بچه ای دوسال سینه گرفته الان شیشه میل نداره فقط محض عادت میک زدن که دوباره بخوابن من دخترم دوسال شیشه خورد به راحتی بالیوان جابجاش کردم دوشب فقط نق زد شب سوم خوابید . شماام باید تحمل میکردی ازفرداشب درست میشد

رو شیشه شیر و سینت فلفل بزن دیگ سمتش نمیره:)🙂 میدونم راه حل بی رحمانه ایه ولی قوی بارش بیار فوری ب ...

مرسی عزیزم من چسب میزنم بازم سمتش نمیاد خیلی خوبه،مشکلم فقط شباست

رو شیشه شیر و سینت فلفل بزن دیگ سمتش نمیره:)🙂 میدونم راه حل بی رحمانه ایه ولی قوی بارش بیار فوری ب ...

گلم اصلا روش خوبی نیست بچه اتیش میگیره بچه ای دوسالش نشده این چیزا به قوی شدنش ربط نداره فقط بچه اتیش میگیره مادرم تااخر عمر عذاب وجدان بچها مظلوم هستن حتی سرشو قرمز کنه بگه اوف شده یاخراب شده کنارمیان قبول میکنن

مرسی عزیزم من چسب میزنم بازم سمتش نمیاد خیلی خوبه،مشکلم فقط شباست

اره فلفل نزن . شبا گلم از ۳روز تا ۷روز سختی داری دیگه اما مطمئن باش بیشتر نمیشه . من دخترم پستونکی بود ناجور پستونک به جونش بند بود افتضاح یعنی تا نمیدیدش گریه میکرد یه هفته نق زد اما بعدش درست شد

۲۱ ماه

باید میزاشتی دوسال کامل میشد .

حالا دیگ اشکالی نداره .امشبم خوب کردی دادی خورده

من دخترمو تا دوسال کامل دادم خورد از فردای تولد دیگه ندادم 

اما سه چهار شب کامل تو خواب میدادم .هم سینم سبک میشد هم طفلی اذیت نمیشد

به تدریج هی همینجوری دیگ عادت کرد 

.فلفل ملفل نزن فقط سعی کن روزا سرگرمش کنی .شبا بدی اشکال نداره حالا سه ماه وقت داره