2777
2789

پسرم از خرداد لعنتی تب کرد از خرداد متنفرم..

از خرداد ک تب کرد بعد مرداد تب کرد دقیقا فیکس دوماه بعد..

بعدشم ۳۰ مهر تب کرد بازم دوماه بعد..و بعدشم ۲۰ آبان ..

قبلا دوماه یکبار بود حالا شد یک ماه یکبار ..

و منتظرم این آذر لعنتی هم تب کنه ..

تب های شدید تا نزدیک ۳۹ونیم ۴۰..

ازمایشم دادیم هر دفه تب میکنه ازمایش خونش نشون عفونت میده.‌. لوزه هم داره ..ولی فک نمیکنم لوزه انقد تب بیاره ..

امشب اتفاقی یه تاپیک خوندم راجب تب مارشال ته دلم خالی شد یعنی تب مارشاله ؟بیماری ک خوب نمیشه اصلا؟؟.

من با یه بابای بشدت عصبی و بیفکر و معتاد چیکار کنم ای خدا یعنی میگید تب مارشاله کجا برم بنظرتون نمیتونم هزینه های زیاد کنم چندین دکتر ببرم !!

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

عرق کاسنی بده بهش

خوبه؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیستم ایمنی بدنشو تقویت کن

تو خونه اسپند+کندر زیاد دود بده و دودشو به پسرت برسون

سیگار یا عود عنبرنسارا بگیر تو حموم دود بده به پسرت بگو بو بکشه

گلاب زیاد به صورتش بپاش

کف پاهاشو زود به زود حنا بذار

دمنوش پونه+آویشن، دارچین+هل+زنجبیل ، چایی کوهی، کل گاوزبون و... زیاد بهش بده

من هی ۱۵ روز تب میکردم حدود چهار پنج سال‌. گلوشم چرک میکنه؟ من گلومم چرک میکرد اخر یه دکتر برام آزمایش کشت گلو نوشت و بر اون اساس یه آنتی بیوتیک خاص تجویز شد و درمان شدم.

عزیزم تو اقوام نزدیک کسی بیماری خود ایمنی نداره؟ یکی از اقوام ما هم تب مارشال داره  اگر هم با ...

عزیزم‌علائم اقوامتون چیه و چند سالشه؟

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️