2777
2789

ما تو دوران آشنایی قبل عقدیم امشب همش میگه کاش کنارم بودی و بغلت میکردم و نمیدونم موهاتو نوازش میکردم گازت میگرفتم😐😐😐😐☹بزنم جرش بدم یا طبیعیه😐

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤

طبیعیه فرزندم آروم باش😐🤚

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه فرزندم آروم باش😐🤚

میگم ک اخه مث چی میگفت خجالتیم خجالتیم الان فقط میگه بغلم بغلم😐😐گازت بگیرم حالا هی من بحثو عوض میکنم هی میگه

نه عادی نیست

این حرفا تو رل و دوستی عادیه

ولی اشنایی قبل ازدواج یه چیز رسمیه این چندش بازیا رو نداره

شاید ادم با صد نفر اشنا بشه قراره با همشون از این چتا داشته باشه!

{ خانم هستم }
نه عادی نیست این حرفا تو رل و دوستی عادیه ولی اشنایی قبل ازدواج یه چیز رسمیه این چندش بازیا رو ندا ...

ببین راست میگی اینم هست☹☹

یکی از احوالات عشق ترشح هورمونی هست در بدن که ایجاد جاذبه جنسی میکنه...طبیعی آناتومی بدن هست آرام با ...

اخه هنوز اونجوری که باید عاشق هم نشدیم...حس میکنم زوده☹شایدم اشتباه میکنم

ببین راست میگی اینم هست☹☹

اگه عقدتون قطعی شده که هیچ

اما اگه فقط خودتون دوست شدین که مثلا به خیالتون با هم اشنا شید بدون این اصلا معلوم نیست واقعا قصدش ازدواج باشه اعتماد نکن به هرکسی

{ خانم هستم }
اگه عقدتون قطعی شده که هیچ اما اگه فقط خودتون دوست شدین که مثلا به خیالتون با هم اشنا شید بدون این ...

نه خونواده هامون در جریانن...تو این چند وقت من اصلا اینجوری نشنیده بودم ازش اصلا یجوری شدم