2777
2789

با کاربری اصلیم نیومدم که شناسایی نشم . من یدونه پسر داشتم اون موقع دو سالش بود باردار شدم سقط کردم خودم الان خیلی پشیمونم عذاب وجدان دارم سر نماز گریه میکنم قران میخونم گریه میکنم خدا منو ببخشه خیلی پشیمونم . یعنی خدا منو میبخشه؟؟ کاش نمیکردم این کارو 😔😔😔😭😭😭

خوبه که عذاب وجدان داری منه بیشعور به ذره ام ندارم 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیشه گفت خدا میبخشه یا نه ما نمیدونیم خدا چجوری حساب کتاب میکنه با بنده هاش.ولی من جدیدا فهمیدم مادرمم یک بچه سقط کرده😔 امیدوارم خدا از تقصیرت بگذره

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

میفهمن منم این کار نادرست رو‌کردم ۱۱سال قبل و هنوز عذاب وجدانش رو دارم امیدم فقط به بخشش خداست و توی دعاهام ازون بچه حلالیت میخوام برنامه زندگی پس از زندگی رو‌دیدم حالم خیلی بد میشد اما اون زمان من عمق بدی این کار رو‌نمیدونستم الهی به حق حضرت محمد خدا مارو ببخشه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا میبخشه مطمعن باش مخصوصا الان که پشیمونی 

اونموقع تو بحران خودت بودی هیچ کس اینو درک نمیکنه همه مثل هم نیستن اونموقع بچت کوچیک بوده شاید شرایطت خوب نبوده روحی افسرده بودی که این کارو کردی از رو هوس و خوشی که نکردی 

خدا خیلی خیلی مهربون هست به فکر بچه ات باش برای این بچه یا بچه هایی که داری مادر خوبی باش 

روحیه اتو خوب کن