2777
2789

سوالت چی بود 

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
سوالت چی بود 

یه نفر که بخواد به جای سربازی از طریق امریه وارد یه ارگان دولتی بشه باید دیپلم داشتع باشه حداقل‌.‌..حالا سوال من اینع یه نفر هست که دیملم ردیه یعنی فقط یکی از درساشو پاس نکرده بهشم گفتن باید دیپلم داشته باشی وگرنه نمیتونی از امریه واردشی‌‌‌...از طرفی نمیتونع دیگه بخونه مدرک دیپلمو بگیرع چون سنش از ۲۰ گذشته و اجازه نمیدن‌‌‌‌‌....حالا باید چیکار کنه؟ یع سری گفتن مدرک بخره...راه دیکه ای نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نفر که بخواد به جای سربازی از طریق امریه وارد یه ارگان دولتی بشه باید دیپلم داشتع باشه حداقل‌.‌.. ...

ولی من ۲۳ سالم بود ک دیپلممو کامل کردم کی گفته نمیشه

برو یه مدرسه شبانه امتحان بده درس افتادتو

سریع دیپلم میدن 

یه نفر که بخواد به جای سربازی از طریق امریه وارد یه ارگان دولتی بشه باید دیپلم داشتع باشه حداقل‌.‌.. ...

کارنامه ی  دختر عموم‌ رو ۴ تا ردی داشت درست کردیم به خاطر قبولی دانشگاه ولی همون سال بود اینکه زمان گذشته نمی دونم بشه

برید همون مدرسه که مدرک گرفت بپرسید شرایط رو بگید بتونن راه میان یا یه آشنا همکار آموزش و پرورش یا معلم رو ببرید 

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
ولی من ۲۳ سالم بود ک دیپلممو کامل کردم کی گفته نمیشه برو یه مدرسه شبانه امتحان بده درس افتادتو سری ...

واقعااا میشههه؟ من برای برادرم میخوام گفتم برو بخون دیپلمتو بگیر گفت دیگع از یه سنی به بعد نمیشه وگرنه از خدامه تو نت هم سرچ کردم نوشته بود آقایون از ۲۰ به بعد دیپلم نمیدن بعدش باید برن سربازی...من خیلی اطلاعات ندارم باز...

کارنامه ی  دختر عموم‌ رو ۴ تا ردی داشت درست کردیم به خاطر قبولی دانشگاه ولی همون سال بود اینکه ...

دقیقا ایشون هم دنبال آشنا بود کاش قبول کنن بهش میگم بره مدرسه ی سابق خودشون پس

ممنون ازتون💕

دقیقا ایشون هم دنبال آشنا بود کاش قبول کنن بهش میگم بره مدرسه ی سابق خودشون پس ممنون ازتون💕

خواهش میکنم موفق باشه انشالله 

واقعااا میشههه؟ من برای برادرم میخوام گفتم برو بخون دیپلمتو بگیر گفت دیگع از یه سنی به بعد نمیشه وگر ...

من پسرا و نمیدونم ولی خودم رفتم گرفتم 

چون برای استخدام لازم داشتم 

رفتم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم دیپلم گرفتم

منم یه درسو افتاده بودم 

میتونید اول برید آموزش پرورش بگید ک الان قصد کامل کردن دیپلم رو دارید 

فک کنم یکم دوندگی داره اما میشه انشاءلله