2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادکش و حجامت پیش طبیب حاذق

چون حجامت اگر اصولی انجام بشه سودای صالح ایجاد میکنه و سبب افزایش قد میشه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

حتما ببرش دکتر غدد همینطوری مکمل نگیر و اینکه بعضی از امپول های رشد ممکنه باعث بشه پسرتون عرضی رشد کنه این اتفاق برای خیلیا افتاده . برادر من ۱۴ سالشه از ۱۱ سالگی تحت نظر دکتر غدد بود خداروشکر الان قدش خیلی خوبه 

چند سانت زیاد شد؟ هورمون زد؟

الان قدش ۱۷۵ . نه اتفاقا اول رفت دکتر غدد بزرگسالان بهش امپول رشد داد ولی ما نگرفتیم بردیمش غدد اطفال گفت اگه اینارو میزدید قدش که بلند نمیشد هیچ چاق هم میشد. ازمایش گرفت یک سری دارو داد برای تیروئیدش بود. به نظرم شما هم یک دکتر خوب غدد پیدا کنید تو شهرتون و پسرتون ببرید.خیالتون راحت تر میشه 

چه دکتری باید ببرم

طب سنتی و اسلامی 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.