2777
2789

طبیعی دوست دارم

🌿🍋 یه دالوی مو نارنجیِ ۹۵ ساله تو کالبدِ یه دختر ۲۱ ساله (دالو=پیرزن) / 🐿️ گون/دلبسته ی  پاییز و رنگای پاییزی و بارون و قهوه و کتاب و شمال ایران/ توفیر هست بین  آزادی بیان و هتاکی، فراموش نکن/ اگر اهل گوش دادن به پادکست هستی، بهم معرفی کن. ترنج و پونه و خسرو 🌿🍋🧡

پس چرا هر کیو دیدم اردکی شده؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدل قلبی دوست دارم ولی تا حالا جز مدل نوک اردکی هیچ مدلی ندیدم دیگه😂

دقیقا منم🤠

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
اسی چقدر امضات قشنگ بود..اشکام توی چشمام حلقه زد…من فقط یه مادر دارم که جونم به جونش بسته اس…ازدواج ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

خیلی زیاد برو کنارش گناه داره دلش خوشه ب شما

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد