2777
2789
عنوان

خانومای باردار نی‌نی سایت😒

178 بازدید | 15 پست

خیلیا واقعا هنوز زوده براشون مادر ‌شدن 

ادب و تربیت ندارن ی ذره شعور و شخصیت 

بعد چطوری میخان مادر بشن و الگو ی بچه؟؟؟ 

مادر شدن آداب داره کاش قبل از بارداری ب این مسئله فکر کنین و ببینید آیا ب اون بلوغ فکری عقلی رسیدین سلامت ذهنی دارین؟ برای مادر ‌شدن 

بعد اقدام کنین نتیجش بعد 3 سال ک بچه زبون واکنه تو کوچه خیابون مشخص میشه دیگ... 

دلم میسوزه گاهی فقط برا اون بچه ک الگو سالم و مطمئنی نخواهد داشت... 😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقی بدون آسیب اگ جرمه باشه  دفع دیگ چشم حواسم هست 😁🙏

مگه عاشق مرد زن دار شدی؟

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
وااااي نمیدونستی؟؟؟؟؟؟ چطور بهت نگفتم من 😱😱😱😱

خوب خجالت بکش نه با افتخار تعریف کن

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
خوب خجالت بکش نه با افتخار تعریف کن

ن چرا خجالت بکشم؟ وقتی حسم ب کسی آسیب نمیزنه خجالتش چیه دیگ 

افتخار هم میکنم زیاد ❤️شما نمیخاد نگرانش باشی عزیزدلم 🙏😊

ن چرا خجالت بکشم؟ وقتی حسم ب کسی آسیب نمیزنه خجالتش چیه دیگ  افتخار هم میکنم زیاد ❤️شما نمیخاد ...

کجاش افتخار داره  اعتراف کردی ب طرف ب اینکه دوسش داری 

اول خود سازی بعد جامعه سازی 

الگوی زندگیت قرار بده

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
کجاش افتخار داره  اعتراف کردی ب طرف ب اینکه دوسش داری  اول خود سازی بعد جامعه سازی&nbs ...

اعتراف تو قانون شما جرمه؟ بحث تاپیک منو ا کجا ربط دادی ب تاپیک اول من؟؟؟ خداروشکر اونایی ک سلامت ذهن ندارن دارن خودشونو اینجا نشون میدن از جمله شما... 

و اینکه من باردار نیستم و هیچ تاثیری قرار نیس رو کسی داشته باشم برعکس ‌‌شما ک مشخصه ي مادر فضول در همه امورات هستین ک اگر نبودین وارد پروفایل من نمیشدین و ذهنتونو الکی نصفه شبی برا تاپیک اول من درگیر نمیکردین 😂از ابن مشخص شد اون بچه از چ مادري قراره الگو بگیره... 

شبتون بخیر حاج خانوم ❤️

اعتراف تو قانون شما جرمه؟ بحث تاپیک منو ا کجا ربط دادی ب تاپیک اول من؟؟؟ خداروشکر اونایی ک سلامت ذهن ...

خوبه شخصیتتو بیرون بریز 😂😂

فقط خواستم ببینم 

کسی ک انقدر کامل و بدون قضاوت تایپک راجب بچه داری میزنه 

خودش چجور آدمیه 

ک خب معلوم شد 🤚

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده