2777
2789

من خوردم وزنم خوب بشه..دو سه روز خوردم انقد سنگینم میکرد بدتر نمی‌تونستم غذا بخورم ..دیگه نخوردم..ماه آخر که خودت سنگینی این برا چیتع..اگر واسه وزن بچت میخوای ..تخم مرغ ..بستنی و چیزای مقوی بخور

خدایا دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم وزنم خوب بشه..دو سه روز خوردم انقد سنگینم میکرد بدتر نمی‌تونستم غذا بخورم ..دیگه نخوردم..ما ...

عوارض ک نداره.میخام تپلی شه.بستی وتخم مرغ نمیتونم بخورم ولی بقیه چیزای مقوی رو میخورن گفتم اینم کنارشان بخورم

من خوردم وزنم خوب بشه..دو سه روز خوردم انقد سنگینم میکرد بدتر نمی‌تونستم غذا بخورم ..دیگه نخوردم..ما ...

نه من مشکلی ندارم باهاش اگه عوارض نداشته باشه. اشتهام بیشترم کرده

واست دکتر نوشته بود یا سرخود میخوردی 

عوارض ک نداره.میخام تپلی شه.بستی وتخم مرغ نمیتونم بخورم ولی بقیه چیزای مقوی رو میخورن گفتم اینم کنار ...

بستنی بچه رو تپل میکنه؟

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

اره حیلی

ببین اگه تو ژنتون چاقی نباشه  جنین هرچقدرم  تپلی ب دنیا  بیاد  بعدش لاغر میشه 

لیدی میلم رفلاکس میاره برا بچه  زیاد نخور 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
واقعا پس چرا نوشته واسه مادران باردار و شیرده

درصورت ضرورت خوبه دیگه زمان کم باشه جنین خیلی وزنش پایین باشه 

وگرنه اگه واقعن خوب بود دکتر برا همه تجویز میکرد 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده