رایت مدیر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10250 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 87 پست کاربر آبها درست پیش بینی کرده؟ممنونم 1401/09/09 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2619 سلام صبح بخیر نمیتونمدرخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ... به من گفتی منشی بودی قبلا، نبودم و دوست ندارم روانشناسی میخونم، بنظرت کی شاغل میشم؟ ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 به من گفتی منشی بودی قبلا، نبودم و دوست ندارم روانشناسی میخونم، بنظرت کی شاغل میشم؟ نگفتم حتما بودی گفتم یا بودی یا میشی من اینجوری دیدم برات دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2619 نگفتم حتما بودی گفتم یا بودی یا میشی من اینجوری دیدم برات اهان ممنون تا قبل عید با کسی آشنا میشم برا ازدواج؟ ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 اهان ممنون تا قبل عید با کسی آشنا میشم برا ازدواج؟ هنوزم برات منشی میبینم شما یا منشی میشی یا یک خانم منشی تو زندگیتونه چون این منشی بودن خیلی واضحهراجع ب مسایل دیگه الان نمیتونم بگم دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 سلام صبح بخیر نمیتونمدرخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ... عزیزم من تو تاپیک قبلی پرسیده بودم کی ازدواج میکنم؟چه کارس... ولی ترکید نتونستم ببینم چی نوشتید برام میشه دوباره بگید اگه میشه میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 عزیزم من تو تاپیک قبلی پرسیده بودم کی ازدواج میکنم؟چه کارس... ولی ترکید نتونستم ببینم چی نوشتید برام ... دیشب جواب دادم دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
my_moon8 عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 7166 سلام صبح بخیر نمیتونمدرخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ... گلم منم میتونم سوال بپرسم؟ رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 دیشب جواب دادم ن ندادید دیشب گفتید تاپیک قبلی جواب دادم ولی ترکیده بود میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
my_moon8 عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 7166 دیشب جواب دادم عزیزم اگه میتونی جواب منم بده بنظرت اونی که تو ذهنمه دوسم داره؟امکان داره دوباره به بهانه ای پیام بده؟ رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
hyddk عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 283 سلام گلم من کی بچه دارمیشم ممنون میشم بگی خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....
hyddk عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 283 دیشب جواب دادم سلام عزیز بنظرت من کی بچه دارمیشم ممنون میشم بگی خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 ن ندادید دیشب گفتید تاپیک قبلی جواب دادم ولی ترکیده بود من از روزی ک یادمه دارم جواب شما رو میدم بخداحالا سوالتون بپرسید مجدد دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1906 عزیزم اگه میتونی جواب منم بده بنظرت اونی که تو ذهنمه دوسم داره؟امکان داره دوباره به بهانه ای ... حس ششمنه ولی اونی ک رفته چرا اصرار ب برگشتش دارین دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
maryammmmmmmmm عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 5028 من از روزی ک یادمه دارم جواب شما رو میدم بخدا حالا سوالتون بپرسید مجدد بله جواب داده بودید ولی تاپیک ترکیده بود ممنونمسوالم برای ازدواجم بود چه سالیه و چه کاره هست میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
my_moon8 عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 7166 حس ششمنه ولی اونی ک رفته چرا اصرار ب برگشتش دارین نه بابا ن اومده ن رفته ما رابطه ای نداشتیم اصن تو حستو بگو حالا رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله