2777
2789
سلام صبح بخیر نمیتونم‌درخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ...

به من گفتی منشی بودی قبلا، نبودم و دوست ندارم 

روانشناسی میخونم، بنظرت کی شاغل میشم؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
به من گفتی منشی بودی قبلا، نبودم و دوست ندارم  روانشناسی میخونم، بنظرت کی شاغل میشم؟

نگفتم حتما بودی گفتم یا بودی یا میشی من اینجوری دیدم برات

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان ممنون  تا قبل عید با کسی آشنا میشم برا ازدواج؟

هنوزم برات منشی میبینم شما یا منشی میشی یا یک خانم منشی تو زندگیتونه چون این منشی بودن خیلی واضحه

راجع ب مسایل دیگه الان نمیتونم بگم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
سلام صبح بخیر نمیتونم‌درخواست دوستی قبول کنم دیشب جواب سوالاتتون رو دادم لطفا ب تاپیک اخر مراجعه کن ...

عزیزم من تو تاپیک قبلی پرسیده بودم کی ازدواج میکنم؟چه کارس... ولی ترکید نتونستم ببینم چی نوشتید برام   میشه دوباره بگید اگه میشه

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
عزیزم من تو تاپیک قبلی پرسیده بودم کی ازدواج میکنم؟چه کارس... ولی ترکید نتونستم ببینم چی نوشتید برام ...

دیشب جواب دادم

گلم منم میتونم سوال بپرسم؟

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
دیشب جواب دادم

عزیزم اگه میتونی جواب منم بده 

بنظرت اونی که تو ذهنمه دوسم داره؟امکان داره دوباره به بهانه ای پیام بده؟

ن ندادید  دیشب گفتید تاپیک قبلی جواب دادم ولی ترکیده بود

من از روزی ک یادمه دارم جواب شما رو میدم بخدا

حالا سوالتون بپرسید مجدد

عزیزم اگه میتونی جواب منم بده  بنظرت اونی که تو ذهنمه دوسم داره؟امکان داره دوباره به بهانه ای ...

حس ششم‌نه ولی اونی ک رفته چرا اصرار ب برگشتش دارین

من از روزی ک یادمه دارم جواب شما رو میدم بخدا حالا سوالتون بپرسید مجدد

بله جواب داده بودید ولی تاپیک ترکیده بود 

ممنونم

سوالم برای ازدواجم بود چه سالیه و چه کاره هست

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
حس ششم‌نه ولی اونی ک رفته چرا اصرار ب برگشتش دارین

نه بابا ن اومده ن رفته 

ما رابطه ای نداشتیم اصن 

تو حستو بگو حالا