2777
2789
عنوان

تصادف وکشته شدن توله سگ

2324 بازدید | 17 پست

داشتیم میومدیم داخل پارکینگ ی توله سگ کوچلو انگار جلو ماشین بوده و ما از روش رد شدیم وقتی پیاده شدم دیدم مادرش کنارش اومد و واقعا اشکو تو چشم حیوون دیدم حالم خیلی بد شد چیکار کنم سریع صدقه دادم حالم خیلی بد شد یاد خودم افتادم ک جنینم از دست دادم واقعا مادر بودن انسان و حیوان نمیشناسه 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
کارماشو پس میدی

عمد ک نبود اینجور نگید من خودم تازه داغ بچه دیدم حالم خیلی بد شد 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمد ک نبود اینجور نگید من خودم تازه داغ بچه دیدم حالم خیلی بد شد 

اصلا ربطی به عمد و غیر عمد نداره تو دنیا هر عملی یه تاوان داره. ما یبار گربه زیر گرفتیم بدبخت شدیم از اون روز

حالا که دوتایی رفتید سمت ماشین عروسش تو چشایه من نگاه کن پاشو آفرین ببوسش.گلایه ماشین عروسش خیلی ام پژمرده بودن،لباسایی که تنش بود اصلنم قشنگ نبودن..
چرا دقت نمیکنی!!!!!! حداقل جنازه شو از روی زمین بر میداشتی  اره دیگه مادرش تا مدت ها بیتابشو ...

برداشتیم گذاشتیم ی گوشه 

دیه اش رو بده حتما،و اینکه طلب عفو‌کن از خدا.به مادرشم برس براش هی غذا اینا ببر.شاید تعجب کنی ولی ازش عذرخواهی کن حیوانات حرفای مارو‌میفهمن…

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
مگه کوری شما ؟ انشالله که آه اون مادر بگیرتت سگ واقعا حیوونی که اگه دلش بسوزه زندگی آدم میسوزونه

وای تروخدا دیگه اینجور نگید من خودم خیلی طرفدار حیوانات هستم ولی درستم نیست اینجور نفرین کردن اگه برا استارتر مهم نبود بدبخت الان تاپیک نمیزد که پس خودشم عذاب وجدان داره 

مگه کوری شما ؟ انشالله که آه اون مادر بگیرتت سگ واقعا حیوونی که اگه دلش بسوزه زندگی آدم میسوزونه

بابا این چه طرز حرف زدنه از قصد که نبوده اگه خودتم بودی خوشت میومد یکی بهت عذاب وجدان بیشتر بده.. یکم شخصیت

@نی_نی_یار_شب توهین

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)