2777
2789
عنوان

یه ساله درگیر یه بیماریم که زندگیمو زیرو رو کرده:(

| مشاهده متن کامل بحث + 4861 بازدید | 200 پست
سندرم بی قراری پا یعنی؟ من بعضی شب ها دچارش می شم، نابود میشم، ولی در حد یکی دو ساعت تا خوابم ببره. ...

علائمش مشابه ولی دلیل اصلیش ممکنه متفاوت باشه نمیدونم

دو سه ساعت نابودت میکنه فک کن بیست و‌چهار ساعته اینجوریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلال سایکوسوماتیک میتونه باشه،بیماری روحی ای که نمود جسمی پیداکرده.روانپزشک نیازه، وگرنه حسی که شم ...

علت خیلی زیاد داره نمیتونی انقد راحت تشخصیص بدی

این کپسولیم که میگی خوردم

فک میکنی علتش چیه؟

گاهی از خواب زیاد تو روز یا کم تحرکی هست.گاهی هم نیمه شب سر یه صدایی بیدار میشم اینطوری میشه ،که یه چیزی میخورم خوب میشه گاهی هم نه حالا حالا ها خوب نمیشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من این راهکارو پیدا کردم شوهرم میگه گاهی ک نز..دیکی نکردنمون طولانی میشه اینجوری نیشه

نمیدونم به این دقت نکردم تاحالا

خب خداروشکر راه خوب شدنشو پیدا کردین

من فشارم میفتهه ولی بالا نمیره

از دیشب منم انگار فلج شده کمرم راست نمیشه رفتم دکتر آمپول شل کننده عضلات هم زد تغییری نکردم😖😖 اولی ...

یدونه قرص ناپروکسن ۵۰۰بخور و بخواب 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺