2777
2789
عنوان

یه ساله درگیر یه بیماریم که زندگیمو زیرو رو کرده:(

| مشاهده متن کامل بحث + 4861 بازدید | 200 پست
نمیدونم چیه رفتم ولی خب اصن نتیجه ای نداشته حتی بهتر نشده مشهدم

یک دکتر طب سنتی تهران هست که مریض مارو که دکترهای سمنان و میلاد تهران نفهمیدند بیماریش چیه درمان کرد برات شمارشو میدم درخواستمو قبول کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از بچگی اینطوری بودم و هستم .روزهایی که پیاده روی زیاد دارم و کم میخوابم شبها راحتتر میخوابم بدون بی قراری تو پاها .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من دستام این طوریه الان چند ساله شبا با درد و خواب رفتگی بیدار میشم حس میکنم ورم کردن ولی نکردن هی میزارم روشکمم، زیر سرم،ولی هیچ خوب نمیشه تا یک ساعت اصلا خوابم نمیبره ،روزایی ک تمیزکاری کنم یا خرید دستم باشه که نگم برات😔خیلیم دکتر رفتم آزمایشام خوبه دارو هم فایده نداره🤔

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
استاتر یه دکتر سنتی حاذق میشناسم که سرطان خوب کرده اونم با دوتا قلم ساده  اگه خواستی شمارش برا ...

تو رو خدا شماره اش به منم بده

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
من دستام این طوریه الان چند ساله شبا با درد و خواب رفتگی بیدار میشم حس میکنم ورم کردن ولی نکردن هی م ...

یه نوار عصب عضله بده احتمالا دیسک گردن داری منم اینجور بودم با نوار عصب عضله مشخص شد

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
یه نوار عصب عضله بده احتمالا دیسک گردن داری منم اینجور بودم با نوار عصب عضله مشخص شد

باشه حتما منم خیلی میترسم فکرم همش سمت چیزای بد میره

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
باشه حتما منم خیلی میترسم فکرم همش سمت چیزای بد میره

منم همینجور بودم البته دست راستم بیشتر بود حتی گاهی ورم میکرد رفتم متخصص داخلی فرستاد پیش طب فیزیکی گفت بشین ازت نواربگیرم گرفت گفت دیسک خفیف گردن داری غضروف ساز و یه قرص دیگه داد خیلی بهترشدم

منم همینجور بودم البته دست راستم بیشتر بود حتی گاهی ورم میکرد رفتم متخصص داخلی فرستاد پیش طب فیزیکی ...

خدا رو شکر عزیزم،حتما باید برم تا علتش مشخص بشه

تو رو خدا شماره اش به منم بده

بفرمایید عزیزم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤