2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بزور دارم مینویسم

254 بازدید | 11 پست

یهویی درد شدید زیر شکم گرفتم و رنگم زرد شد و سرم گیج رفت افتادم الانم ازم آزمایش گرفتن زیر سرومم . درد کم شده و وسط شکمم بود. باردار هم نمیدونم هستم یانه.اما عقب انداختم ۵ روز و عفونت داشتم بعد از اخرین رابطه ی مشکوک ب بارداریم . بنظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مشکوک نباش قطعا بارداری😁

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

ترکیدن کیست هم میتونه باشه 

منه بدبخت تجربه شو دارم سه بار😓

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دردشدید بعد رابطه گرفتم

بعد رابطه رو نمیدونم 

ولی برا من درد وحشتناک با زرد شدن رنگ پوست و عرق سرد همراه بود 

دردش وحشتناکه غیر قابل تحمل

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اخه الان فعلا دردش افتاد۶ه مگه مستمر نیست دردش

نه دیگه حتما مسکن یا مرفین تزریق کردن بهت ،دردش اروم شده